Kandász Andrea az összes volt férjével együtt karácsonyozik

2017.12.14. 17:00

Kandász Andrea nemcsak a szűk családjával tölti a karácsonyt: volt férjeivel és azok hozzátartozóival is szereti meglepni az ünnepek alatt. Összesen négyszer volt házas a TV2 műsorvezetője, de ez az utolsó az igazi.

Összesen négyszer házasodott a TV2 műsorveeztője, de az utolsó bizonyult az igazinak. Andi először 18 évesen mondta ki az igent, az a házasság csak két évig tartott, de egy évvel később már újra az oltár előtt állt, három évvel később pedig újra vált. Nem sokkal a második házasságának tönkremenetele után azonban ismét férjes asszony lett, közös gyermekük is született, a kapcsolat mégis zátonyra futott. Negyedik férjéhez 30 évesen ment hozzá, és úgy tűnik, ez a szerelem állta ki az idők próbáját.

Kandász Andrea az összes volt férjével jóban vanForrás: FEM3

A sok válás ellenére jó kapcsolatot ápol az exeivel, karácsonykor őket is meglepi, ahogy a volt férjeik rokonai is számíthatnak bármiben Andira. "Ma is gyakran beszélek velük, ők is bármiben számíthatnak rám. Szükségem van arra, hogy szeressenek, és én is szerethessek" - mondta a Story Magazinnak a műsorvezető.

Kandász AndreakarácsonyTV2