Meglepő vallomás: néha 2 napig nem szól egymáshoz Oláh Gergő és felesége

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
házasság feleség válás Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 10 éve házas Oláh Gergő, akinek ez idő alatt 3 gyermeke is született feleségétől, Nikitől. A szerelmesek a mai napig imádják együtt, de bevallották, néha bizony nekik is vannak nehéz időszakaik.

Oláh Gergő, aki a mai napig odáig van feleségéért, Nikiért, a Blikknek nyilatkozott házassága nehezebb pillanatairól.

„A feleségemmel 13 éve ismerjük egymást, azóta lángol a szerelem. Persze ez a kapcsolat sem tökéletes, nem úszkálunk rózsaszín felhők közt, nálunk is vannak nehézségek. Kiegyensúlyozott életet élünk, de előfordul néha, hogy veszekedünk, ajtókat csapkodunk, kiabálunk vagy 2 napig nem szólunk egymáshoz. Ettől változatos és izgalmas a kapcsolatunk, még 9 év után is! Bár volt, amikor közel lehettünk volna a váláshoz, de a nehezebb utat választottuk, és együtt maradtunk. Amikor házasságot kötöttünk, megfogadtuk, hogy kitartunk egymás mellett, jóban-rosszban" – árulta el a lapnak Oláh Gergő.

A 29 éves énekes elmesélte továbbá azt is, hogy már nagyon várják a karácsonyt, ilyenkor mindig összegyűjtik gyermekeik megunt játékait, hogy odaadják a rászorulóknak.

Oláh Gergő és felesége rendbe hozta kapcsolatát Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.