Mészáros Árpád Zsolt házasság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsolt boldogan neveli gyermekét párjával, de már az esküvőt szervezik. Mivel kisfiuk már elég nagy, nincs akadálya a menyegzőnek.

Az Operettszínház sztárja és szerelme boldogan nevelik együtt közös gyermeküket, és nem is siettették az esküvőt. Tavaly karácsonykor azonban megtörtént az eljegyzés. „Brigi gyűrűjébe került 26 kő, az életkorát jelenti. Az enyémben pedig négy csillog, mivel a négy gyermekem a mindenem" – mondta MÁZS, aki már javában tervezi az esküvőt.

Mészáros Árpád Zsolt újra nősül Forrás: MTI/Zih Zsolt

Egyből gyermekük születése után nem akartak megházasodni, de most, hogy már Arpi is nagyobb, nincsen akadálya a menyegzőnek, ahol az egész család ott lehet, ugyanis Brigi remekül kijön a színész előző kapcsolataiból született gyermekeivel is - írja a Story.

Havas Henrik volt üzlettársát is zaklatta: a házvezető mentette meg a Tanár úrtólhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-havas-henrik-volt-uzlettarsat-is-zaklatta.htmlHavas Henriket nemcsak Baukó Éva és Molnár Anikó, hanem egyik volt üzlettársa is zaklatással vádolja. A nő azt mondta, Havas többször próbálkozott nála a kifejezett visszautasítása ellenére, egy alakalommal a házvezetőnője mentette meg a Tanár úrtól, akkor találkozott vele utoljára. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu3,5 milliós szexajánlatot kapott Köllő Babett http://www.life.hu/sztarok/20171214-tobb-millios-szexajanlatot-kapott-kollo-babett.htmlMegdöbbentő ajánlatott kapott Köllő Babett egy rajongójától: a szexi szőkeség természetesen nem gondolkodotott sokat az "üzleten". TV + Sztárok--Anger Zsolt vallomása: "Sokszor éheztem"http://www.life.hu/sztarok/20171214-anger-zsolt-vallomasa-sokszor-eheztem.htmlNemrég tért vissza a dzsungelből Anger Zsolt, ahol különböző rovarokkal, csúszó-mászókkal kellett szembenéznie. A színész most elmesélte, a csótányokhoz már gyerekkorában hozzászokott. TV + Sztárok--Meglepő vallomás: néha 2 napig nem szól egymáshoz Oláh Gergő és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20171214-meglepo-vallomas-neha-2-napig-nem-szol-egymashoz-olah-gergo-es-felesege.htmlImmár 10 éve házas Oláh Gergő, akinek ez idő alatt 3 gyermeke is született feleségétől, Nikitől. A szerelmesek a mai napig imádják együtt, de bevallották, néha bizony nekik is vannak nehéz időszakaik. TV + Sztárok--Elképesztő különbség: Liptai Claudia smink nélkül - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-elkepeszto-kulonbseg-liptai-claudia-smink-nelkul-foto.htmlLiptai Claudia nem fél kilépni az utcára smink nélkül, természetes szépségét pedig most a rajongóinak is megmutatta. TV + Sztárok--ÉNB Alexa búcsúzott a Celeb vagyok, ment ki innen! csapatátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-enb-alexa-bucsuzott-a-celeb-vagyok-ment-ki-innen-csapatatol.htmlEgyre fogyatkoznak a celebek a dzsungelből, legutóbb ÉNB Alexa esett ki a játékból. A celeb elmondta, nagyon sajnálja, hogy véget ért számára a kaland. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.