Meztelenre vetkőzött legújabb kilpjében Tóth Andi, az X-Faktor egykori győztese

meztelen videóklip Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andiról köztudott, hogy egy gátlásos és szemérmes sztár, aki csak nagyon ritkán készít magáról szexi fotókat. Menedzsere szerint a dzsungelbe is azért költözött be, hogy egy kicsit fesztelenebbé váljon. Úgy tűnik, sikerült, ugyanis legutóbbi klipje teljesen más, mint amit megszokhattunk tőle: meztelenre vetkőzött a 19 éves énekesnő. 

Vajon mit szól a kliphez Pintér Tenya, aki a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban teljesen belezúgott a fiatal énekesnőbe?

Andi, az X-Faktor egykori győztese ugyanis

legújabb videójában teljesen meztelen.

Rajongói nem is értették, miért lett egyszerre a szemérmes lány ennyire kitárulkozó. Sokan úgy hitték, menedzsmentje kényszerítette rá ezt a túlszexis koncepciót, ám a menedzser tiszta vizet öntött a pohárba:

"Andi sokáig nem fogadta el, nem értette, hogy ha kitesz magáról egy képet, abból miért lesz cikk és miért olyan lesz. Mára megtanulta értékelni és elfogadni magát, most pedig a saját határait feszegeti, arra kíváncsi, meddig mehet el. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorába is azért ment el, hogy a félelmeitől kontrollált környezetben tudjon megszabadulni, leküzdeni őket" - mesélte a Borsnak Spaics Igor, Andi menedzsere.

Demcsák Zsuzsa visszatért: itt vezetett műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20171214-demcsak-zsuzsa-visszatert-itt-vezetett-musort.htmlNéhány héttel ezelőtt az ATV-től is távoznia kellett Demcsák Zsuzsának, amiért félreérthető módon viselkedett a reggeli műsorban. Sokan úgy vélték, ittas állapotban dolgozott. A csatorna akkor megvált tőle és azóta nem is hallottunk róla. Most azonban az Európa hajón visszatért. TV + SztárokOrigoCicciolina esett ki a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-cicciolina-esett-ki-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorabol.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból sorra távoznak a celebek: Herczeg Zoli, Anger Zsolt, Pintér Tibi, Tóth Andi és Lukács Mikike után most Cicciolina elhagyta a dzsungelt. TV + Sztárok--Havas Henrik ügyében még idén dönt az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-havas-henrik-ugyeben-ev-vegeig-dont-az-atv.htmlHavas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg. A tévést, amíg le nem zárul a vizsgálat, menesztették az ATV képernyőjéről. A vezérigazgató elárulta, még idén döntenek a sorsáról.TV + SztárokOrigoVV Fanni édesanyja érzi, hogy a lánya még élhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-vv-fanni-edesanyja-erzi-hogy-lanya-meg-el.htmlVV Fanni november 20-án tűnt el. Családja és a hatóság hosszú napokig keresték. Különböző teóriák születtek azzal kapcsolatban, hol lehet. Ám a rendőrség néhány napja közölte a szülőkkel: a lányuk már nincs életben, a holttestét keresik. Az egykori való világ szereplő édesanyja azonban nem tudja feladni, szerinte a lánya még él. TV + SztárokOrigoPintér Tibor szerelme kész megbocsátani a hűtlenkedő színésznekhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-pinter-tibor-szerelme-kesz-megbocsatani.htmlPintér Tibort nem várta kedvese a reptéren: érettségire készül.TV + SztárokOrigoÚjra megszólalt a titokzatos nő, aki színésznőt szeretett 8 évighttp://www.life.hu/sztarok/20171210-ujra-megszolalt-a-titokzatos-no-aki-szinesznot-szeretett.htmlEgy kilétét eddig titkoló fiatal nő könyvet írta arról, hogyan folytatott viszonyt 8 éven keresztül egy ismert magyar színésznővel. Miután megromlott a kapcsolatuk úgy érezte, tudatnia kell a világgal szerelmük mocskos és sokszor bántó részleteit. Íme egy újabb szösszenet a múltjukból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.