Chris Martin Dakota Johnson szerelem A szürke ötven árnyalata randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem meglepő, hogy a szexi színésznő már nem szingli: egy híres zenekar tagjával randizgat. 

A szürke ötven árnyalata óta Dakota Johnson még nagyobb férfifigyelemnek örvend, ami érthető is, hiszen egy különlegesen szép színésznőről van szó. Sokan nem is értették, hogy a sztár mellett miért nincs egy sármos férfi?

Dakota Johnson szívét talán most újra elrabolják Forrás: UIP Dunafilm

Ám a hírek szerint ez mostmár változott, ugyanis Dakota a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal randizgat. Talán valami komoly is lesz a dologból? Egy neve elhallgatását kérő ismerős szerint valószínűleg igen:

Magic R42 #ColdplayBuenosAires

Coldplay (@coldplay) által megosztott bejegyzés,

"Dakota és Chris már egy ideje randizgatnak. Már egészen jól ismerik egymást, és jól is érzik magukat a másik társaságában. Chris nemrég el is küldte az egyik frissen készülő dalát Dakotának, hogy véleményezze. Ebből is látszik, hogy ez nem csak flört." - írta meg a US Weekly.

Szakított a párjával Dakota Johnson

Két év együttjárás után szakított kedvesével, Matthew Hittel Dakota Johnson - értesült az ET. A lap szerint A szürke ötven árnyalata színésznője mondta ki a végét, miután nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni a 29 éves zenésszel. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.