Ricco bevallotta: még nem volt párkapcsolata

X-Faktor párkapcsolat szerelem Ricco és Claudia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ricco és Claudia duó férfi tagja őszintén mesélt az egészségügyi helyzetéről és a magánéletéről is. 

Ahogy azt már megírtuk, az idei X-Faktort egy duó, egész pontosan a Ricco és Claudia páros nyerte meg, akik még mindig nem tudják elhinni, hogy ők állnak a dobogó legfelső fokán. Nagyon hálásak a műsornak és az embereknek, hogy ilyen sokan szeretik a munkájukat.

Ricco azt is elárulta, mik a jövőbeli tervei, mesélt az egészségügyi állapotáról és a magánéletéről is:

Ricco és Claudia az X-Faktorban Forrás: Origo

"Nemrég egy orosz orvos azt mondta, nem látja akadályát, hogy újra járjak. Mostanában nem volt idő a rehabilitációra a műsor miatt, de az új évben nagyon rákoncentrálok a gyógyulásra." - mesélte a fiatal férfi, aki ugyan nem szokott a magénetéről mesélni, ám ezúttal kivételt tett:

"Nekem nem volt még senkim. Iskolába jártam, és már akkor is a karrieremen dolgoztam, aztán jött a baleset. Nem volt olyan időszak az életemben, amikor jöhetett volna valaki. Nem mondom, hogy most nem jöhetne olyan, aki tetszik, de gyereket még nem akarok, jelenleg a gyógyulás és a karrier az első." - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.