Jennifer Lawrence és Brad Pitt titokban találkozgatnak

Brad Pitt Jennifer Lawrence szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence és Brad Pitt egyre közelebb kerülnek egymáshoz. De vajon ez mit jelent pontosan? 

Mióta Angelina Jolie és Brad Pitt szakítottak, a híres színészt már szinte minden nővel összehozták, aki csak él és mozog. Állítólag Kate Hudsonnal is együtt volt, sőt a színésznő Pitt gyermekével terhes.

A nyilvánvaló kacsa hírek után azonban most napvilágra került egy újabb elképzelés, amiről nehéz eldönteni, hogy vajon igaz-e vagy sem. A DailyMail ugyanis azt írja, hogy az 53 éves sztár az Oscar-díjas szépséggel, Jennifer Lawrence-szel találkozgat.

Vajon mi lehet a két híresség között? Forrás: AFP/Valerie Macon

Többen is állítják, hogy érzékeny szálak fűzik össze a világsztárokat, ám egy, a neve elhallgatását kérő ismerős elmondta az igazságot:

"Egyáltalán nem igaz, hogy randizgatnának. Sok időt, sok estét töltenek együtt. Szoros köztük a viszony, de ez nem jelent semmit."

Pedig mint tudjuk, Lawrence nem veti meg az idősebb hírességeket. A nála 21 évvel idősebb filmrendezővel, Darren Aronofskyval esett szerelmbe 2016-ban. Vajon mi lehet az igazság vele és Pittel kapcsolatban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.