Pásztor Anna megverte azt a nőt, aki rámászott a pasijára: videó

2017.12.15. 14:58

Pásztor Annával nem érdemes ujjat húzni, egy nő megpóbálta, de nagyon pórul járt. Az énekesnő ugyanis megverte, miután az kikezdett a pasijával, és többszöri felszólítás után sem hagyott fel a flörtöléssel. Erről maga Anna vallott, ráadásul élő adásban. 

Pásztor Annáról eddig is tudtuk, hogy belevaló, és igen vehemens természet, de azt talán még így sem gondolta volna róla senki, hogy képes megverni egy nőt. Az énekesnő az Appra magyar! című műsorban számolt be az esetről, amin mindenki elcsodálkozott. A hölgy bűne az volt, hogy kikezdett Anna pasijával.

Pásztor Anna nem tűrte el a nő viselkedésétFotó: Mudra László - Origo

"Volt egy olyan buli, ahol én a kedvesemmel jelentem meg, egy ilyen vacsika volt. A múltjából egy hölgy előkerült, és tulajdonképpen semmibe nézve engem elkezdett erőszakosan flörtölni vele. Egy párszor mondtam, hogy mi együtt vagyunk, és többszöris együtt voltunk, és ők már régóta nem, hagyja abba. Nem hagyta abba, tehát rázta a fenekét előtte, megfogta, puszilgatta. Fogtam a csajszit, bevittem a fürdőbe, és ott egy picikét hozzákentem a csempéhez, kapott egy hatalmas sallert, elbeszélgettünk. Hisztizve kirohant, majd bejött értem a párom, és mondta, hogy mi lenne, ha kulturáltan viselkednék. Én meg mondta, hogy nincs az az Isten" - osztotta meg a történetet Pásztor Anna. (A fent idézett történet 10:50-től hallható Anna szájából a videón)

Pásztor Annaverekedéspofon