Így fohászkodik a szűzanyához Pumped Gabo: videó!

mell Celeb vagyok ments ki innen videó Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi felvétel került napvilágra Pumped Gabóról. 

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban mostanra már egyértelműen kialakultak a férfi-női ellentétek. A hölgyek szerint a fiúk semmit sem vesznek komolyan, és csak szórakoznak a dzsungelben, míg a srácok szerint a lányok azok, akik túlreagálják a dolgokat, miközben ő maguk is szoktak olykor-olykor piszkálódni.

Gabo azonban elhatározta, hogy megmutatja: képes igazi férfiként, úriemberként viselkedni, és mindent elkövet majd azért, hogy ezt bebizonyítsa a csajoknak. Érkezett a táborba egy szűzanyát megformáló szobor, amelyhez mindenki fohászkodhat, ha úgy érzi, szükség van valamire.

Gabo pedig megdöbbentő dolgot kért a szobortól, majd ezt követően a melleit is megfogta:

16 nap alatt csak háromszor fürdött Pumped Gabo: videó!

Egy szafaritúra során pedig kiderült, hogy Pumped Gabo körül sem éppen rózsás a helyzet. A fiatal férfi ugyanis mindössze 3 alkalommal fürdött a 16 nap alatt, ezt pedig már messziről érezni lehet. Éppen egy leopárdot pillantottak meg, mikor Wossala Rozina megjegyezte...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.