fotósorozat szexi Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta sokkal merészebben és nőiesebben öltözködik Tóth Vera, mióta több mint 40 kilótól sikerült megszabadulnia. Az énekesnő azonban még nem érte el a kívánt súlyt, de ha sikerül neki, azt szexi fotósorozattal ünnepli meg.

Tóth Vera kitartóan küzd azért, hogy évek óta tartó súlyproblémájával leszámoljon, és nagyon úgy tűnik, hogy sikerült neki. Már több mint 40 kilótól szabadult meg az énekesnő, és teljesen kinyílt a fogyása óta. Sokkal merészebb és nőiesebb ruhákat ölt magára, ami nem is csoda: büszke az alakjára, hiszen nagyon sok munkája fekszik benne.

Tóth Vera egyre büszképp magára Forrás: Instagram/Tóth Vera

Az énekesnő ennek ellenére még nem elégedett teljesen, ugyanis még néhány kilótól szeretne megszabadulni. A Borsnak elmondta, ha végre eléri a kívánt súlyt, akkor azt egy különleges és szexi fotósorozattal ünnepli meg. Ezt azonban a rajongók nagy bánatára nem osztja majd meg a nagyérdeművel, de ki tudja, hátha addig megváltozik a véleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.