Orosz Barbit is kinézte magának VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. Sándor

gyilkos Orosz Barbara VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara borzong, mióta kiderült, hogy korábban kapcsolatban állt a meggyilkolt VV Fanni elrablójával.

A Bors kiderítette, hogy Orosz Barbara, a TV2 műsorvezetője és B. László korábban kapcsolatban állak egymással. A gyilkossággal gyanúsított férfi Barbit is megkörnyékezte. A lap a Tűsarok című műsor háziasszonyának Facebook oldalán bukkant az ismeretségre.

Orosz Barbit is megkörnyékezte VV Fanni feltételezett gyilkosa Forrás: Instagram/Orosz Barbara - Tűsarok

"Hátborzongató és a hideg futkos a hátamon, hogy az ismerősöm. Még márciusban érdeklődött, hogy hogy vagyok, milyen napom van, de valamiért nem válaszoltam neki. Furcsálom, hogy nem reagáltam, mert mindenkinek szoktam. Úgy vagyok vele, hogy aki veszi a fáradtságot, és ír nekem annak szívesen is válaszolok, szóval vagy nagyon el voltam havazva, vagy valamiféle erős, női megérzésem lehetett, és jobbnak láttam, ha nem írok" - nyilatkozta a Borsnak Orosz Barbi, aki azt is elmondta, hogy félelmetes érzés, hogy egy feltételezett gyilkos akarta felvenni vele a kapcsolatot. Ez egy hatalmas lecke volt számára, elővigyázatosabbnak kell lennie.

VV Fanni november 20-án tűnt el, a rendőrség tájékoztatása szerint pedig már nem él. Feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László már előzetesben van. A bűnrészességét be is vallotta, de azt állítja, nem ő ölte meg Novozánszki Fannit. B. László és VV Fanni korábban egy párt alkottak, de a lány szakított a férfival.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.