párkapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit a Celeb vagyok, ments ki innen! előtt is szerette a közönség, ám a lány még népszerűbb, mióta a dzsungelben okosan hárította Pintér Tibor közeledését.

Andi a Borsnak adott interjút, miután hazajött a dzsungelből. Azt mesélte, még mindig nem pihente ki a fáradalmakat, tényleg sokszor éhesek voltak az őserdőben, és megvislete az is, hogy mindig figyelte valaki és nem tud normálisan megmosakodni sem. Végül átöltözni is a pottyantós vécébe járt, pedig az tele volt pókokkal.

Tóth Andi nehezen oldódott a Celeb vagyok ments ki innen! - ben Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy hét volt mire felengedett az idegenek között, de nagyon hálás Pintér Tenyának, hogy a közeledésének köszönhetően ő is érdekes lett a nézők számára:
"Nehezen oldódom, próbáltam felengedni, de nem ismertem senkit. Csak a barátaim körében tudok ellazulni. De egy hét után már nem volt gáz. Köszönöm Tenyának, hogy volt az a történés, mert így érdekes lettem a műsorban. De az durva túlzás volt, amikor elvitt vacsorázni, miközben a barátnője otthon nézte a műsort. Azért mentem vele, hogy tisztázzam, lezárjam ezt a helyzetet. Nem akartam megsérteni, mert egyébként arany ember, de a kapcsolatokról való felfogása távol áll tőlem."

Pintér egyébként pont annyi idős, mint az énekesnő édesapja. Andi szülei nagyon büszkék voltak, hogy a lányuk ilyen jól kezelte és okosan hárította az idősebb férfi közeledését.

A 18 ébes Andi azt is elárulta végre, amire már nagyon sokan kíváncsiak voltak: van-e valaki az életében.
"Most nincsen. A munkámra szeretnék koncentrálni. Persze, jó lenne, ha néha várna otthon valaki egy nagy öleléssel" - mondta az énekesnő.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.