Így töltené a karácsonyt Pécsi Ildikó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
karácsony Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásból merít erőt az ünnepeken Pécsi Ildikó és 48 éve hű társa, Szűcs Lajos. A színésznőt kikészíti a Pártos Csillával való pereskedés, de karácsonykor nem ezzel akar foglalkozni. 

"Édes jó Lajosommal például rendszeresen nézzük a meccseket, különböző sportközvetítéseket, amelyek teljesen kikapcsolnak. A másik nagy kedvenc időtöltésünk pedig a régi filmek és sorozatok, most éppen a Lindát nézzük újra, amiben még én is szerepelek! Sokat nevetünk és nosztalgiázunk, ami mindkettőnk lelkére nagyon jó hatással van! Szeretjük az együtt töltött nosztalgiázást" - mondta el Pécsi Ildikó a Blikknek. "Hogy a karácsony miként zajlik majd, azt nem tudom, de szeretnénk, ha fiunk, Csaba is eljönne majd és hárman együtt ünnepelnénk itt, a gödöllői házunkban. Finom ételekkel készülök, és bár az utóbbi éveink elég fájdalmasak voltak, megpróbálunk nem belebetegedni a történtekbe" - utalt Pécsi a Pártos Csillával történő pereskedésre.

" Meg akarom élni a pereskedés végét, ebbe nem halhatok bele! Eleinte sokkal nehezebb volt, de elhatároztam, hogy nem fogok belerokkanni, és inkább másra koncentrálok kesergés helyett" - jelentette ki.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.