Luxusfeleségek karácsonya: gyémántékszer, szánkózás és dubaji utazás

Smaltig Dalma Köllő Babett Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogyan karácsonyoznak a luxusfeleségek, van, aki luxusszállodában pihen, míg más beéri ajándékként egy gyémántékszerrel...

A Bors három luxusfeleséget keresett meg, akik elmesélték, hogyan is karácsonyoznak, hol töltik az ünnepeket és mit kapnak ajándékba.

Nemigen nézik ki belőlem, hogy szeretek főzni, pedig így van. A menüt is én készítem szentestére. Halászlé, fácánleves és kacsa lesz." – árulta el a lapnak Vasvári Vivien, majd hozzátette, már tudja, mit fog kapni párjától ajándékba. „Én nem szeretem a meglepetéseket, Fecsóval hasznos ajándékokat veszünk egymásnak. Én telefont és dubaji nyaralást kapok, mert erre a két dologra nagy szükségem van."

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozattal vált ismertté Fotó: Polyák Attila - Origo

Smaltig Dalma elmondta, kislánya nagyon szeretne szenteste szánkózni, és úgy tűnik, ez az álom férje révén valósággá is válik.

Tomi lesi minden kívánságunkat. Ha mi havat kívánunk, akkor havat kapunk. Idén Ausztria egy távolabbi pontján fogunk karácsonyozni egy luxusszállodában, hogy legyen hó. A lakosztályunkban minden lesz, tulajdonképpen csak egy szánkót kell vinnünk" – nyilatkozta a luxusfeleség.

Köllő Babett nagyon szeret ajándékozni, de örül annak is, ha valami különlegessel lepi meg őt a férje.

Az egész lakást fel szoktuk díszíteni, és imádom nézni, ahogy a családom bontogatja az ajándékokat. Az örömük jelent nekem mindent. Ahogyan a férjemnek az én örömöm jelent mindent. Az örömöm például a gyémántékszer"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.