A legnagyobb sztárbotrányok 2017-ben: Demcsák Zsuzsától Nótár Maryig

botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki emlékszik majd vissza szívesen 2017-re, néhány sztár életében ez az év a poklok poklát jelentette. Van, akinek akár a karrierjébe is kerülhet az a hiba, amit elkövetett, van, akinek a családja szakadt szét, és van, aki a törvénnyel került összetűzésbe: ők biztosan inkább felejtenék mindazt, amin eddig keresztülmentek.

Nótár Mary

Nótár Mary Forrás: Instagram Nótár Mary

Az énekesnő botránya nem idén kezdődött, de az biztos, hogy idén irányult rá a legtöbb figyelem. Menedzsere és közte ugyanis nagyon elmérgesedett a viszony, olyannyira, hogy jogi útra terelték a dolgot. Mindketten szeretnék bizonyítani az igazukat. Nótár Mary azt, hogy menedzsere megkárosította őt, és meg is rángatta, a menedzsere pedig azt, hogy Nótár Mary nem volt terhes, ellenben leszbikus. Arra azonban, hogy mi az igazság, idén már nem fog fény derülni.


Tallós Rita

Tallós Rita Forrás: TV2

A színésznő egy rossz felhívás miatt került kereszttűzbe, ő volt a Magyar Rákellenes Liga egyik reklámjának főszereplője, amely nagy botrányt keltett. Azt sugallta ugyanis, hogy a beteg emberek a hibásak, és az egészségtelen életmódjuk miatt kerültek ilyen helyzetbe... A reklám mindenkit felháborított, Tallós Ritát pedig rengeteg támadás érte. A film egyébként nemcsak megalázta a rákos betegeket, és nemcsak az emberek jóérzését sértette, de szakmai szemmel is találtak benne kifogást. „Azt gondolom erről a filmről, ha valaki magának szerel otthon villanyt, az ne csodálkozzon, ha megrázza az áram. Reklámnak ezt nem nevezném" – mondta el véleményét a kisfilmről egy szakember.


Hujber Ferenc

Hujber Ferenc Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mindenki ismeri Hujber Ferenc Mokkás kirohanását, de az igazán botrányos dolgok a színész életében idén nem a tévék képernyője előtt történt, hanem az otthonukban. A színész és feleségének kapcsolata idén véget is ért, de éppen itt volt már az ideje, hiszen náluk az elmúlt időszakban balhé balhét követett. Volt szó bántalmazásról, óriási veszekedésekről, rendőrségi ügyről: nemcsak drog, de kényszerítés bűntettének gyanújával is indult nyomozás. Ezeket az ügyeket azonban már maguk mögött hagyták, és mindketten új életet kezdtek: Hujber Feri Kanadában, Cynthia pedig egy másik férfi oldalán.


Győzike

Gáspár Győző Forrás: Instagram/gaspargyozo

A celeb összetűzésbe került a törvénnyel a vádak szerint a NAV-osok ezért megszállták a házát, rabosították és lefoglalták az értékeit. Győzikének mindenét elvitték a hatóság emberei, végül már tandíjra sem maradt pénze. Az egykori showman azonban nem adta fel, mert úgy érezte, igaza van, és ez részben be is bizonyosodott: a Kúria leállította az ellene indított közigazgatási eljárást, és újat rendelt el.


Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Alighogy elkezdődött Demcsák Zsuzsa ATV-s pályafutása, már véget is ért. A tévés a csatorna reggeli műsorában ugyanis szürreális interjút készített Szanyi Tiborral. Hogy miért sikerült ilyen furcsára, arról eltérőek a vélemények: a műsorvezető magánéleti gondokkal és kimerültséggel magyarázta a dolgot, míg a közvélemény és a nevük elhallgatását kérő kollégák inkább az italozásban látják a probléma okát... A kérdéses beszélgetés után Demcsák Zsuzsa nem került képernyőre az ATV-n, és ott már nem is fog.

Akár Kim Kardashian: partra vetett sellőként vonaglik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20171218-akar-kim-kardashian-partra-vetett-sellokent-vonaglik-vajna-timi.htmlVízparton fetreng vizes hajjal Vajna Timi: a szépség fotózásáról töltött fel egy merész videót. TV + Sztárok--Megható: ezt írta Michael Schumachernek Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghato-uzenetet-irt-michael-schumachernek-lewis-hamilton.htmlMegható üzenetet írt Michael Schumachernek egykori ellenfele, Lewis Hamilton, aki nemrég beállította a német legenda rekordját. TV + Sztárok--Meghan Markle-t választották az év nőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghan-markle-t-valasztottak-az-ev-nojenek-2017.htmlAz év nőjének választották Meghan Markle-t, legalábbis az olvasók legnagyobb része Harry herceg menyasszonyára adta le a voksát. TV + Sztárok--Csipkés kis feketébe bújt Kiszel Tünde - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-csipkes-kis-feketebe-bujt-kiszel-tunde-foto.htmlKarácsonyi koncerten vett részt Kiszel Tünde, aki erre az alkalomra egy csipkés kis fekete ruhát választott. TV + SztárokOrigoElkészült Vilmos és Katalin karácsonyi fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20171218-elkeszult-vilmos-herceg-es-katalin-karacsonyi-fotoja.htmlA hercegi pár elkészítette az idei első karácsonyi fotóját: Vilmos, Katalin és a gyerekek mosolyognak önfeledten a képen. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte 81. születésnapját Ferenc pápahttp://www.life.hu/sztarok/20171218-igy-unnepelte-81-szuletesnapjat-ferenc-papa.htmlNem mindennapi ajándékkal lepték meg Ferenc pápát születésnapja alkalmából: torta helyett egy óriási pizzát kapott. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.