Berki Krisztián nem hagyta szó nélkül Hódi Pamela kirohanását

vita Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke videó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela szombaton fakadt ki közösségi oldalán egy videó miatt, amit egykori párja, Berki Krisztián a Facebookra posztolt. A felvételen közös kislányuk, Nati is szerepelt, hiányos öltözetben. Az anyuka szerint Berki ezzel az egész ország előtt megalázta gyermeküket. Most az édesapa is reagált.

Berki egy élő videóban reagált Pamela bejegyzésére. Elmondta, hogy fogalma sem volt Pamela felháborodásáról, hiszen minden felüleletn letiltotta, így a nő nem tud neki üzenetet írni, sőt, fel sem tudja hívni.
"A Pamela nehezményezte azt, hogy a kislányomnak látszódott egy pillanatra a suncogója, mahjd pedig azonnal rászóltam. Egyébként voltak olyan nagyon, nagyon kedves barátaink, akik közben írtak nekem, és azonal észrevettem, és rászóltam, megigazítottam. Nem érzem azt, hogy négy éves gyereknél erről kellene beszélni, és ez engem mondjuk rossz színben tüntethetne fel, miközben az Édes Élet kapcsán az egész életünket láthattátok. Láthattátok a Natikát egy szál punciban, láthattátok ahogy megszületett" - mondta az Ázsia Expressz nyertese, aki hangsúlyozta azt is, hogy ő csak köszönettel tartozik Pamelának az elmúlt öt évért, és ehhez tartani is fogja magát, bármit is mondjon rá gyermekének anyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.