Elkészült Vilmos és Katalin karácsonyi fotója

Sarolta Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi pár elkészítette az idei első karácsonyi fotóját: Vilmos, Katalin és a gyerekek mosolyognak önfeledten a képen. 

Vilmos és Katalin túlvannak a karácsonyi fotózáson, melynek eredményét a palota hivatalos Twitter-oldalán mutatták meg az érdeklődőknek. A fotókon természetesen ezúttal is a két gyermek a legaranyosabb: édesen pózolnak és mosolyognak a kamerába. Sarolta a kép elkészültekor még biztos nem tudta azt, hogy számára januártól véget ér a jó világ: ovis lesz a kis hercegnő.

Új fotó készült a királyi családról "Forrás: instagram.com/kensingtonroyal/ "

Ezt a fotó nyilvánosságra hozatalával egy időben jelentette be Katalin és Vilmos. Saroltát a Willcocks óvodába fogják járatni, ahol tárt karokkal várják. "Nagyon örülünk, hogy a Willcocks óvodát választották Sarolta hercegnőnek,. Nagyon várjuk, hogy üdvözölhessük Saroltát januárban" - níialtkozott a döntésről az óvoda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.