Férjhez megy Veres Mónika, jövőre mondhatja ki a boldogító igent

Forrás: Penziás Nikolett/MTVA -
karácsony esküvő eljegyzés Nika Veres Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zajlik az élet Veres Mónika, azaz Nika körül: szerepel a Queen-musicalben és jövőre férjhez megy.

Veres Mónika karácsonykor sem pihen, hiszen rengeteg fellépés vár rá, emellett januárban szerepel a We Will Rock You című Queen-musicalben is. Az utóbbi időben emiatt kevés ideje jutott párjára, pedig jövőre esküvőt terveznek: az énekesnő kezét még májusban kérte meg szerelme. Egyelőre azonban még nem fogtak hozzá a szervezéshez.

„Egyszerűen nem volt időnk ezzel foglalkozni. Nem gondolom, hogy mereven kellene ahhoz ragaszkodni, hogy az eljegyzés után egy évvel már meg kell tartani az esküvőt, de amint lesz rá érkezésünk, nekiállunk. Igazából mindig jöttek aktuálisabb kérdések, amelyekről együtt kellett döntenünk. Szeretnénk saját lakást venni, vagy most például karácsonyfát kell szereznünk." – árulta el Nika a Blikknek.

Veres Mónika jövőre férjhez megy Forrás: Penziás Nikolett/MTVA
Rékasi Károly 2 év után visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20171218-rekasi-karoly-visszater-a-baratok-koztbe.htmlTöbb mint 2 év után tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly, a színészt a héten láthatják újra a sorozat nézői. TV + SztárokOrigo1 milliárd dollárt keresett Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20171217-1-milliard-dollart-keresett-michael-schumacher-forma-1-es-pilota.htmlBár síbalesete után évek óta otthonában ápolják Michael Schumachert, így is a világ valaha volt legjobban sportolói között szerepel. TV + Sztárok--Luxusfeleségek karácsonya: gyémántékszer, szánkózás és dubaji utazáshttp://www.life.hu/sztarok/20171217-luxusfelesegek-karacsonya-gyemantekszer-szankozas-es-dubaji-utazas.htmlKiderült, hogyan karácsonyoznak a luxusfeleségek, van, aki luxusszállodában pihen, míg más beéri ajándékként egy gyémántékszerrel... TV + Sztárok--18+-os jelenetek Ördög Nóra és Nánási Pál vlogjában - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171217-felnotteknek-szolo-jelenetek-ordog-nora-es-nanasi-pal-vlogjaban-video.htmlNem mindennapi jelenetek láthatóak Ördög Nóra és Nánási Pál vlogjának legutóbbi részében, a videó elején fel is hívták a figyelmet arra, hogy 18 éven aluliak inkább ne nézzék meg. TV + Sztárok--Így búcsúznak zenésztársai a 37 éves korában elhunyt Fábián Julitólhttp://www.life.hu/sztarok/20171217-igy-bucsuznak-zenesztarsai-fabian-julitol.htmlAz egész országot megrendítette Fábián Juli halála. A 37 éves korában elhunyt énekesnőről barátai, zenésztársai is megemlékeznek a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Ördög Nóra és öccse felnőttként talált igazán egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20171215-ordog-nora-es-occse-arpad-felnottkent-talalt-igazan-egymasra.htmlÖrdög Nóra élő adásban jelentkezett be a TV2 Appra magyar! című műsorában, ahol öccsével való kapcsolatáról beszélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.