Ilyen volt valójában a meggyilkolt VV Fanni: exbarátja, Renátó mesélt a lányról

2017.12.18. 07:37

Volt barátja elárulta, milyen is volt valójában VV Fanni. A vágyairól és álmairól beszélt, és arról is, hogy köztük miért ért véget a nagy szerelem. A fiú szerint Fanni családot is szeretett volna.

VV Fanni és Renátó egy edzőteremben találkoztak, számot cseréltek és elkezdtek beszélgetni. Így indult a hónapokig tartó kapcsolatuk, ami pontosan olyan volt, mint egy átlagos páré. Fanni arra az időre fel is hagyott a munkájával, de végleg nem tudott elszakadni.

VV Fanni volt barátja elárulta, milyen is volt a lány valójábanForrás: RTL Sajtóklub

"A legtisztább szívű, legodaadóbb lány, akit ismertem. Annyi hazugságot, ocsmányságot írnak róla, pedig nem ismerték. Fanni nagyon házias, rendszerető lány volt. Szeretett főzni, reggel lement péksüteményért, reggelit készített. Szívét-lelkét kitette azokért, akiket szeretett, nem beszélve a kiskutyáiról, akiket imádott. Úgy éltünk, mint egy átlagos pár, összebújva filmeztünk, együtt jöttünk-mentünk. Amikor összejöttünk, abbahagyta ezt a munkát, és nagyon boldogok voltunk, majdnem kilenc hónapon át. A munkám miatt azonban már akkor is sokat utaztam Franciaországba, és éreztem, sejtettem, hogy ezalatt Fanni újrakezdte, így szakítottam vele" - mondta a férfi. "Volt közös otthonunk, az a Marina-parti lakás, ahol Fanni élt. Berendezve, ahogy egy pár szokta, melegen, otthonosan. De amikor hazaérkeztem, át volt alakítva, ahogy az előző lakása: „munkahelyként". Tükrök a falon, a plafonon, hangulatvilágítás, gyertyák" - mondta a Borsnak Renátó. Hozzátette, Fannit erről nem lehetett lebeszélni, mert meg akarta teremteni terveihez az anyagi hátteret. Csak szeretett volna elég pénzt, hogy tovább tudja segíteni a családját, és hogy beindítsa a vállalkozását. A divat, a szépség volt a mindene, ebben a szakmában képzelte a jövőjét. És gyereket is nagyon szeretett volna, szép családot, ahogy minden lány" - mondta a férfi. Szerinte Fanni a sok pénz miatt választotta ezt az utat. "Egyrészt a sok pénz miatt, amit ezzel keresett, és amivel hamar közelebb kerülhetett az álmaihoz. Másrészt nélkülözött kiskorában, és mindent megtett, hogy ne kelljen újra. Amit csak kevesen tudtak: nagyon sokat bántották kiskorában az iskolatársai a szegényes öltözete és a nagy haja miatt. Volt, hogy összeköpködték. Kipécézték, és ez odáig fajult, hogy esti tagozaton fejezte be az általánost is. Innen fakadt az önbizalomhiánya. Szeretett volna megfelelni, szerette volna, ha szeretik, és kellett neki nőként a visszaigazolás is a férfiaktól" - árulta el Renátó, aki azt tervezte, hogy újrakezdik Fannival. A szakításuk ugyanis őt is, és a lányt is nagyon rosszul érintette. "Nagyon megviselte, hogy elköltöztem, de ettől még tartottuk a kapcsolatot. Szeptemberben hazajöttem, találkoztunk, aztán már csak telefonon beszéltünk. Egyszer sírva kérdezte, hogy leszünk-e még egy pár. Képtelen voltam elutasítani. Nagyon szerettük egymást. Ez igazi nagy szerelem volt, Fannival le tudtam volna élni az életemet. Novemberben terveztük a következő találkozást, de a hazaérkezésem előtti napon eltűnt..." - mondta a férfi. 

Állítják: drog hatása alatt ölhetett VV Fanni gyilkosa

Ahogy már megírtuk, elfőfordulhat, hogy nem szerelmi gyilkosság áldozata lett VV Fanni. A lány luxusprosti ismerősei kitálaltak, és egy eddig még nem ismert elméletük van Fanni halálával kapcsolatban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

VV FanniNovozánszki Fanniexbarát