Kabát Peti a Celeb vagyok, ments ki innen! megnyerése után szerelmét hívta először: videó

Forrás: RTL Klub -
Róka Adrienne Celeb vagyok, ments ki innen! Kabát Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Peti lett a dzsungel királya, örömét szerelmével, Róka Adreinne-nel osztotta meg először. Így zajlott első beszélgetésük a győzelem után.

Kabát Petinek szerencsére még azelőtt sikerült kijutnia a dzsungelből, mielőtt az általa életveszélyesnek tartott vízilovak felfalták volna őt. Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel távozott, ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese. Kabát győzelme után szerelmét hívta fel először, a kamerák előtt telefonált Adriennel.

Kabát Peti nyerte a Celeb vagyok, ments ki innent Forrás: RTL Klub

„Megnyertem, nézted?" – kezdte a beszélgetést Kabát Peti, aki még mindig alig akarta elhinni, hogy ő lett az első. „El se hiszem, nem hiszem el. Nagyon hiányzol, nagyon szeretlek" – tette hozzá a focista, aki aztán az otthoniakról kérdezte Adrienne-t, majd biztosította arról, hogy a nő videóüzenete nagyon sokat segített neki a győzelemben, bár ő tudta, hogy meg tudja csinálni.

Hát, nagyon kemény volt, de tudod, én nem szoktam panaszkodni,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.