Nádai Anikó kioktatta VV Aureliót

Forrás: RTL Gold, Life.hu -
Nádai Anikó VV Aurelio beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó nagyon szereti VV Aureliót, de ez nem tartja vissza attól, hogy beszóljon neki: zseniálisan trollkodta szét párja bejegyzését.

VV Aurelio és Nádai Anikó kapcsolata felforgatta az országot, de a két szerelmes mit sem törődik a negatív hangokkal. Ők szeretik egymást, és most már fel is vállalhatják kapcsolatukat. Az biztos, hogy jól elvannak, de a szerelem úgy tűnik, hogy Anikót nem vakítja el teljesen. Ő ugyanis simán beszól Aureliónak.

Nádai Anikó és VV Aurelio szerelmesek, de azért csipkelődnek Forrás: RTL Gold, Life.hu

A ValóVilágos éppen a fogfehérítéséről posztolt, és arrról áradozott, milyen jó, hogy eközben szinte bármit meg tud csinálni. "Imádom,hogy közben bármit tudok csinálni!" - írta Aurelio. Anikó azonban nem bírta komment nélkül hagyni a posztot. Rávilágított ugyanis arrra, hogy mire nem képes eközben a sztár. "Csak telefonálni nem..." - írta Nádai Anikó.

Nádai Anikó kioktatta VV Aureliót Forrás: Instagram/aurelio_caversaccio

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.