Ő nyerte a Ninja Warriort: Gyömrei Máté mindenkit maga mögé utasított

Forrás: TV2 -
győztes Gyömrei Máté Ninja Warrior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyömrei Máté, a veszprémi mászó lett mindenki közül a legkeményebb! Ő jutott a legtovább a pokoli pályákon, tehát ő nyerte meg a magyar Ninja Warrirort. Gratulálunk!

Heteken át küzdöttek, dolgoztak és reménykedtek a Ninja Warrior versenyzői, de a döntőbe csak páran juthattak be. Mind tiszta lappal indultak, tehát az addigi teljesítményük nem járt előnnyel, a végső, brutálisan nehéz pályákat kellett teljesíteni a győzelemhez. Gyömrei Máté volt az, aki a legtovább jutott.

Ő nyerte a Ninja Warriort: Gyömrei Máté mindenkit maga mögé utasított Forrás: TV2

A veszprémi mászó hihetetlen kitartásával és ember feletti erejével mindenkit maga mögé utasított a Ninja Warrioron. Könnyedén felülkerekedett az összes favorizált versenyzőn, bár a pályákon neki sem sikerült teljesen végigjutnia. Hivatalos nindzsát így nem avathattunk a magyarországi versenyen, de Gyömrei Máté jutott a legtovább a pokoli nehézségű feladatokban, tehát a versenyt, és az 5 millió forintot ő nyerte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.