Rég vártak erre: Nánási Pál örömteli bejelentést tett

Nánázsia Lappföld Nánási Pál Ördög Nóra vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nánázsia nagy sikere után érkezik Nánási Pál és Ördög Nóra újabb vlogja, méghozzá Lappföldről. A hírt a sztárapuka jelentette be a Facebookon.

35 részt forgatott le a Nánázsiából Ördög Nóra és férje, Nánási Pál, amit hétről hétre több mint 100 ezren követtek. A nagy sikeren felbuzdulva most egy óriási hírrel lepték meg rajongóikat: jön a folytatás méghozzá Lappföldről!

Egy kis ízelítőt máris mutattak belőle, az összevágott jeleneteket látva kijelenthetjük, ez is nagyon izgalmasnak ígérkezik. Lesz kutyaszán, szánkózás, a gyerekek pedig az igazi Mikulással is találkoznak.

Meghan Markle-t választották az év nőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghan-markle-t-valasztottak-az-ev-nojenek-2017.htmlAz év nőjének választották Meghan Markle-t, legalábbis az olvasók legnagyobb része Harry herceg menyasszonyára adta le a voksát. TV + Sztárok--Megható: ezt írta Michael Schumachernek Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghato-uzenetet-irt-michael-schumachernek-lewis-hamilton.htmlMegható üzenetet írt Michael Schumachernek egykori ellenfele, Lewis Hamilton, aki nemrég beállította a német legenda rekordját. TV + Sztárok--Akár Kim Kardashian: partra vetett sellőként vonaglik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20171218-akar-kim-kardashian-partra-vetett-sellokent-vonaglik-vajna-timi.htmlVízparton fetreng vizes hajjal Vajna Timi: a szépség fotózásáról töltött fel egy merész videót. TV + Sztárok--Csipkés kis feketébe bújt Kiszel Tünde - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-csipkes-kis-feketebe-bujt-kiszel-tunde-foto.htmlKarácsonyi koncerten vett részt Kiszel Tünde, aki erre az alkalomra egy csipkés kis fekete ruhát választott. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte 81. születésnapját Ferenc pápahttp://www.life.hu/sztarok/20171218-igy-unnepelte-81-szuletesnapjat-ferenc-papa.htmlNem mindennapi ajándékkal lepték meg Ferenc pápát születésnapja alkalmából: torta helyett egy óriási pizzát kapott. TV + SztárokAFPFürdőkádban pancsol Istenes Bence és cuki kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-furdokadban-pancsol-istenes-bence-es-cuki-kisfia-foto.htmlElképesztően aranyos fotót töltött fel Instagram oldalára Istenes Bence. A műsorvezető épp kisfiával, Nátánnal pancsol a fürdőkádban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.