Rékasi Károly: megtanultam kimondani, amit érzek

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
baleset Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan megváltoztatta Rékasi Károly életét súlyos motorbalesete, úgy érzi, sokkal türelmesebb lett és rendkívül hálás párjának, Pikali Gerdának, aki a mai napig mindenben támogatja.

Mint arról már beszámoltunk, Rékasi Károly a héten több mint 2 év kihagyás után visszatér a Barátok köztbe. A színész a Blikknek elárulta, kihívás volt számára az utóbbi időszak és már nagyon várta, hogy újra a sorozatban szerepelhessen. Rendszeresen edz és amióta újra dolgozik, a hangulata is sokkal jobb. Szeptemberi születésnapján már sikerült a Velencei-tavat is körbebicikliznie.

Aznap mindig felhívom édesanyámat, és megköszönöm neki, hogy létezem. Gerdának meg azóta is azt köszönöm meg mindennap, hogy a baleset óta létezem" – árulta el a színész, majd hozzátette, a baleset alaposan megváltoztatta az életét. „A kórházi ágyon sokat filozofáltam, és rájöttem, hogy csak az örömet szabad keresni az életben. Türelmesebb lettem a világgal szemben, és megtanultam kimondani, amit érzek. Már kimondom, hogy „köszönöm", és hogy „szeretlek", sokkal gyakrabban, mint korábban. Már szűnik a kétségbeesésem, látom a jövőt."

Rékasi Károly életét megváltoztatta a balesete Fotó: Marton Szilvia/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.