Férje hűtlenségéről vallott Jakupcsek Gabriella

Forrás: Mtl -
hűtlenség Lakástalkshow Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella első férjét, Máté Gábort a tíz éve elhunyt Albert Györgyi szerette el. Jakupcsek húsz évig nem beszélt az eseményekről, annyira megbántották őt nőiségében. A műsorvezető a Viasat3 műsorában, a Lakástalkshowban vallott Lovász Lászlónak az őt ért traumáról.

"Engem olyan mélyen bántott meg a nőiségemben harmincévesen, hogy úgy döntöttem, három hónap alatt el is válok. Az egy komoly, ösztönös döntés volt. Mi nagyon szabadon éltünk. Soha nem beszéltem erről a kapcsolatról, tíz évig a válóok nevét sem mondtam ki, most pedig már azért nem, mert nincs az élők sorában. Én soha meg nem szólaltam ebben a történetben, mert nagyon óvtam az életünket, és mert épp elég volt, ahogy az a harmadik ember ezt tálalta. Nagyon nehezen viseltük. Borzalmas, mit éltünk át emiatt" - mondta Jakupcsek Gabriella, aki talán még sosem tárulkozott ki ennyire a nyilvánosság előtt.

Férje hűtlenségéről vallott Jakupcsek Gariella Forrás: Mtl


A szerető, Albert Györgyi a Miért pont ők? című könyvében már megírta, hogy hogyan szakította el Máté Gábort a családjától. Az újságírónő többször ki is jelentette, hogy nincsen lelkiismeret-furdalása. Albert Györgyi hét abortuszon is átesett, mert Máté a Jakupcsektől született két fia után már nem akart több gyereket.

Az interjút itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.