Megérkezett II. Erzsébet karácsonyi ebédjére Meghan Markle

karácsony II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi családban már elkezdődött a karácsony: ma II. Erzsébetnél ebédelnek a legnagyobb kiválóságok, közeli és távoli rokonok, valamint Meghan Markle. Harry jegyese nagyon izgulhat, hiszen ő a rokonok nagy részével most találkozik először. 

Az első bemutatkozás a teljes rokonságnak mindig nagyon stresszes, így nem is lennénk Meghan Markle helyében. Ő ugyanis éppen ma találkozik Harry rokonainak a nagy részével életében először. Mindez ráadásul egy formális karácsonyi ebéden történik. A királyi családban ugyanis már elkezdődött az ünnepség, és mint megírtuk, Meghan is meghívást kapott annak ellenére, hogy még nem házasodtak össze Harryvel.

Meghan Markle megérkezett a királynő ünnepi ebédjére Forrás: Getty Images

Így ő az első olyan leendő családtag, aki még az esküvő előtt részt vehet ezen az eseményen. Nem tudni II. Erzsébet miért tért el a hagyományoktól, de az biztos, hogy ezzel borsot tört Katalin orra alá. Ő ugyanis hiába járt évekig Vilmossal, csak az esküvő után tehette be a lábát a karácsonyi ebédre. Persze valószínűleg Katalin nem lenne most a színésznő helyében, hiszen Meghannak nem volt ideje megszokni a szigorú előírásokat, így most kellőképpen izgulhat! A képekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.