Palvin Barbi és barátnője, mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra - Fotó

hasonlít modell Palvin Barbara barátnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új barátnőre talált a modellek között Palvin Barbi: Sonia Ben Amarral már néhány közös fotót is készített.

Palvin Barbi szeret modelltársaival barátkozni, az utóbbi hónapokban nagyon sok időt töltött Stella Maxwellel, akivel még egy meztelen közös fotót is feltöltött közösségi oldalára, most pedig úgy tűnik, új barátnőre talált a 18 esztendős Sonia Ben Ammar személyében. A dolog érdekessége, hogy a francia modell szinte kiköpött mása a magyar szépségnek. Nem sok különbség felfedezhető fel közöttük, Soniának talán kissé sötétebb a haja és valamivel teltebb a szája. Egy azonban biztos: mindketten gyönyörűek!

Who is younger ?

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Mom , Dad I have a new friend

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Nem bírt a könnyeivel, tévéműsorban fakadt sírva Hódi Pamela - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-nem-birt-a-konnyeivel-tevemusorban-fakadt-sirva-hodi-pamela.htmlTévéműsorban hatódott meg Hódi Pamela, aki azt az egyszerűnek tűnő feladatot kapta, hogy hívja fel édesanyját telefonon és mondja el neki, hogy szereti. TV + Sztárok--Újabb szexi fotón Palvin Barbi, ő maga posztolta a képethttp://www.life.hu/sztarok/20171219-ujabb-szexi-foton-palvin-barbi-o-maga-posztolta-a-kepet.htmlÚjabb szexi fotó érkezett Palvin Barbitól, a szépség most egy ágyban ejtőzve néz csábosan a kamera felé. TV + Sztárok--Csúnya baleset érte Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20171219-csunya-baleset-erte-kulcsar-edinat-video.htmlCsúnya baleset érte Kulcsár Edinát, a szépségnek egy baleset következtében egy hatalmas púp lett a homlokán. TV + SztárokOrigoKarácsonyfa mellett dobta le ruháit Luxus Vivien - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171219-karacsonyfa-mellett-dobta-le-ruhait-luxus-vivien-foto.htmlVasvári Vivien karácsonykor sem bújik mackónadrágba, inkább ledobja a ruháit és szexi fehérneműben pózol a fa mellett. TV + Sztárok--Meglepő videó került elő a 18 éves Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171219-meglepo-video-kerult-elo-a-18-eves-meghan-marklerol.htmlEgy tinédzserkori videó került elő Meghan Markle-ről, amelyben barátnőjével épp egy táncos castingra igyekszik. TV + Sztárok--Köllő Babett: attól még lehet valaki jó ember, hogy szeret vásárolnihttp://www.life.hu/sztarok/20171219-kollo-babett-attol-meg-lehet-valaki-jo-ember-mert-szeret-vasarolni.htmlKöllő Babett hazatért a dzsungelből: jól viselte a megpróbáltatásokat, ugyanakkor már nagyon hiányzott neki a családja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.