Rékasi Károly nagyon hálás a párjának, Pikali Gerdának

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
gázolás bíróság Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly nem csak a gázolásról mesélt, hanem arról is, mennyire hálás a párjának, Pikali Gerdának. 

Ahogy azt már megírtuk, Rékasi Károly 2015 nyarán súlyos motorbalesetet szenvedett. Egy figyelmetlen autós ütötte el a színészt, aki ezt követően hetekig feküdt intenzív osztályon, majd számos komplikáció miatt hosszú ideig tartó rehabilitációra kényszerült.

A gázolóját azóta sem látta, illetve még soha sem beszéltek. A férfi még bocsánatot sem kért, ám hamarosan a bíróságon találkozni fognak egymással.

"Megbocsátani még nem tudok, de ennek nincs is jelentősége. A tárgyalás időpontja már megvan, jövőre lesz. Amikor megkaptam az idézést a bíróságtól, akkor azt hittem, nem érint meg az egész, de tévedtem."

Rékasi Károly először fog találkozni a gázolójával Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Egy pillanat alatt ismét felidéződött bennem minden. Az autós, aki – hangsúlyozom – nem szándékosan, figyelmetlenségből ütött el, vádlottként áll majd a bíró elé. Akkor találkozom vele először, majdnem három évvel a baleset után. Ő nem akart találkozni, nem érezte szükségesnek még azt sem, hogy annyit mondjon, „sajnálom". Ezzel persze, magáról állít ki bizonyítványt, de nekem vele semmi dolgom nincs, a bíró előtt kell majd visszaemlékeznem a történtekre." - mondta a Blikknek a színész, aki nagyon sokat köszönhet a párjának is, Pikali Gerdának.

Szerelmével kapcsolatban az RTL Klub Reggeli című műsorában is vallott, és rendkívüli dolgokat mondott a színésznőről: többek között azt is elmesélte, hogy a közös premierjük előtt egy nappal kiderült, hogy Károlyt újra műteni kell, de ezt Gerda eltitkolta, hogy Károly önfeledten megélhesse a csillogást újra. A színész teljesen meghatódva beszélt erről, szinte könnyek között:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.