pereskedés Pécsi Ildikó Joshi Bharat Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla évek óta pereskedik. A jogi hercehurca mindkettőjüket megviseli. Legutóbb Joshi Bharat műsorában Pártos arról beszélt, reménykedik a megegyezésben.

Áttörést hozhat Pécsi Ildikó és Pártos Csilla életében a karácsony - írja a Bors. A lap úgy tudja, egykori anyós és meny között akár megegyezés is születhet, mégpedig azért, mert Pécsi is látta azt az interjút, amit Joshi Bharat készített Pártossal. Cilla a pereskedésre és volt anyósára utalva arról beszélt, hogy számára mindennél fontosabb a belső harmónia, amihez hozzátartozik a béke és a szeretet. Őt úgy nevelték, hogy ami elromlik, azt nem kidobni, hanem megjavítani kell.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

"Amikor védencem elvált Pécsi Ildikó fiától, olyan ajánlatot kapott, amit nem tudott elfogadni. Az, hogy egy házasság és egy gyerek után kitegyék az utcára úgy, hogy gyerektartást se kapjon, érthető módon nem lehet elfogadni. Főleg úgy, hogy havi húszezer forint gyerektartást ígértek neki, amit a végén meg sem kapott. Egyébként sem ő kezdte a pert, hanem Pécsi Ildikó fia, Csaba, aki el akarta őt távolítani az ingatlanból, ahol laktak. Ami akár közös szerzemény, akár nem, a házasság ténye miatt a törvény vélelmet állít fel. Ezek után elajándékozásra került az összes ingatlan, mely álláspontunk szerint a közös vagyon része volt" - nyilatkozta dr. Gerencsér András, aki Pártos Csilla érdekeit képviseli. Hozzátette Csilla valóban véget szeretne vetni ennek az áldatlan állapotnak, és nyitott a megoldásra.

"Ildikó azzal hívott fel, hogy látta a műsort. Az ügyvédjeként azt tudom erre mondani, hogy három-négy féle ügyben van megbízásom Pécsi Ildikótól. Várjuk a felperest képviselő kollégától a peren kívüli megegyezésre történő ajánlatot. Ha megkaptam, akkor ügyfelemmel azt megbeszéljük, és megválaszoljuk" – mondta a színésznő jogi képviselője, Magyar György, aki szintén nem zárkózik el az elől, hogy befejezzék a pereskedést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.