Rubint Réka házasság szerelem udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dolgokról mesélt nemrég Rubint Réka: azt is megtudtuk, hogy vele miért nem kezdenek ki a férfiak. 

Rubint Réka nemrég egy hosszabb interjú keretein belül mesélt magáról, a gyermekkoráról, a karrierjéről és a házasságáról is. A szexi szépség elárulta, hogy gyerekként bizony sokat kellett dolgoznia, kapálnia, hogy segítsen a szüleinek, de Schobert Norbi feleségeként is rengeteg nehézséggel kellet megküzdenie.

Rubint Réka annyira szereti a férjét, hogy nem is vesz észre más férfiakat Forrás: Instagram/Rubint Réka

Elárulta, hogy eleinte nem tudta kezelni a rá irányuló nagy figyelmet, és szakember kellett ahhoz, hogy függetleníteni tudja magát a rossz indulatú, negatív véleményektől. Most pedig az is kiderült, hogy Réka hogyan kezeli a férfiak bókolását:

"(...) A férfiak rendkívül intelligensek. Legalábbis akikkel én találkozom. Tehát ők maximálisan tiszteletben tartják azt, hogy az én férjem a Schobert Norbi, és hogy én a férjemet szeretem. Megdicsérnek: "hú Réka, de csinos vagy, de jól nézel ki", de nincs mögötte több. Persze lehet, hogy fantáziálnak rólam, de hát én annyira vakon szeretem a férjem, hogy én ezt nem látom" - mondta Garami Gábornak a Potyautas című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.