Babát vár a csinos magyar műsorvezető, Takács Rita

Fotó: Polyak Attila - Origo -
baba műsorvezető Takács Rita terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét várja a Sport TV csinos műsorvezetője, Takács Rita. A kicsi januárban látja meg a napvilágot.

Takács Rita és párja, Tömő Attila immár második gyermekét várja. Kisfiuk, Zénó 2015 márciusában született, a kishúg pedig januárban fog érkezni.

Természetesen szerettünk volna második gyereket, nem terveztük meg, mennyi idő után, de azt gondolom, így az ideális. Mindennel készen állunk, amikor költöztünk, direkt úgy kerestünk házat, egy pluszszobával nagyobb legyen, így a babaszoba adott, Zénó pedig kapott egy sajátot" – mesélte a műsorvezető a Borsnak.

Takács Rita második gyermekét várja Fotó: Polyak Attila - Origo
Radics Gigi vége smink nélkül is megmutatta arcát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-radics-gigi-vege-smink-nelkul-is-megmutatta-arcat-foto.htmlNem mindennapi szelfit osztott meg követőivel Radics Gigi, a fiatal énekesnő ezúttal smink nélkül, természetes szépségében látható. TV + SztárokOrigoKiköpött apja Roberto Carlos magyar fia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-kikopott-apja-roberto-carlos-magyar-fia-foto.htmlÉdesanyjával, Horváth Alexandrával Madridban él Roberto Carlos magyar fia, Cristofer. A kisfiú le sem tagadhatná édesapját, annyira hasonlítanak egymásra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját Pintér Tibor 20 éves barátnője, Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-pinter-tibor-20-eves-baratnoje-frida.htmlMásodik lett a Miss Hungary 2017 szépségversenyen Pintér Tibor 20 esztendős barátnője, Friderika. A gyönyörű lány a verseny során bikiniben is megmutatta tökéletes alakját. TV + SztárokOrigoIkerlányai születtek Nick Vujicicnek - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-ikerlanyai-szulettek-nick-vujicicnek-tunderi-foto.htmlMegszülettek Nick Vujicic ikergyermekei. A tündéri Oliviáról és Ellie-ről már egy fotót is megosztott az immár négygyermekes édesapa. TV + SztárokOrigoElárulta születendő gyermeke nevét Balássy Betty és Varga Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20171222-elarulta-szuletendo-gyermeke-nevet-balassy-betty-es-varga-feri-video.htmlBár még nem lehet tudni, kisfiú vagy kislány érezik Varga Feri és Balássy Betty családjába, az szinte teljesen biztos, hogy milyen keresztnevet fog kapni. TV + SztárokOrigoAz autópályán tört rá a pánikroham Gáspár Győzőrehttp://www.life.hu/sztarok/20171222-az-autopalyan-tort-ra-panikroham-gaspar-gyozore.htmlGáspár Győzőnek az utóbbi időben kiújult a pánikbetegsége, ez pedig egyszer kis híján tragédiához vezetett. Szörnyű élményéről most mesélt először. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.