Kiköpött apja Roberto Carlos magyar fia - Fotó

hasonlít focista fiú Roberto Carlos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjával, Horváth Alexandrával Madridban él Roberto Carlos magyar fia, Cristofer. A kisfiú le sem tagadhatná édesapját, annyira hasonlítanak egymásra.

Horváth Alexandra PR-osként ismerkedett meg évekkel ezelőtt Roberto Carlossal egy budapesti eseményen. A brazil focista és a szőkeség egymásba szeretett, sokáig egy párt is alkotott, a szerelmükből pedig született egy kisfiú, aki a Cristofer keresztnevet kapta. A most 10 esztendős fiú édesanyjával Madridban él, ahol sok időt tölt édesapjával is, aki egyébként immár 9 gyermekes apuka.

„Természetesen a focizás a kedvenc közös programom apával, de sok meccset nézünk a tévében is, és bár sokat utazik, amikor ideje engedi, az én meccseimre is kijön, és szurkol nekem" – árulta el Cristofer a Borsnak, aki elmesélte azt is, mi mindenre tanította meg őt az édesapja. „Szerénységre tanított, és arra, hogy soha ne adjak fel semmit. A focipályán pedig megmutatta, hogyan tegyem le a szabadrúgáshoz a labdát, és milyen erővel lőjem meg. De szögleteket, cseleket és passzokat is gyakorol velem. Apa a legnagyobb sztár a szememben, egy nagyon szerény focista, ő a példaképem egyben, na meg Cristiano Ronaldo is a kedvencem."

Cristofer édesanyjával, Horváth Alexandrával Ördög Nóra Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában is szerepelt Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.