Elhunyt a magyar X-Faktor fiatal sztárja, Karapándzsity Kristóf

halál Karapándzsity Kristóf X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karapándzsity Kristóf a 2013-as X-Faktorban tűnt fel, magával ragadva Tóth Gabi és Alföldi Róbert figyelmét is. A fiatal fiú 23 évesen hunyt el.

"Óriási szomorúság ül Kanizsa és a környék szívén. Egy fiatal lélek hagyta el ezt a földet. Az elmúlt napokban, hetekben mindenki Kristófért imádkozott, Kristófnak próbált valahogyan segíteni. Felejteni nem fogja senki, velünk, a szívünkben él tovább. Gyújtsunk ma egy gyertyát érte és hallgassunk meg egy dalt, amit ő hagyott itt nekünk" - írta meg a Szabad Magyar Szó.

"Ma nem tudunk zenélni. De Vajdaság zenészei, az All Star Vojvodina Band egy későbbi időpontban, egy emlékező koncert keretén belül emlékezni fog Kristófra, és kedvenc zenéivel fog elköszönni tőle. Részvétünket küldjük a családnak. Karapándzsity Kristóf búcsúztatása 2017. december 23-án, 14 órakor lesz a magyarkanizsai Városi temetőben" - állt a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.