Így karácsonyozik VV Fanni családja a tragédia után

Forrás: RTL Sajtóklub -
halál tragédia VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 20-án tűnt el a Való Világból ismert VV, azaz Novozánszki Fanni. Családja akkor még reménykedett, hogy jól van, mára azonban biztos, hogy gyilkosság áldozata lett a fiatal lány. Holtteste még nem került elő, ám sajnos reménykedni nincs oka a családnak. Az édesanya ezúttal arról mesélt, hogyan töltik a tragédia után a karácsonyt.

"Nem akarok nagy felhajtást, még karácsonyfánk sem lesz. Nem érzem úgy, hogy most nagy ajándékozásba kellene kezdenünk vagy bármit ünnepelnünk kellene" - mesélte szomorúan a megtört édesanya.

VV Fanni Forrás: RTL Sajtóklub

"Az élet megy tovább, én sem hagyhatom el magam! A fiam kiskamasz, neki is szüksége van rám, szóval teszem a dolgom. A karácsony meg majd elmúlik valahogy. Veszek néhány szál vörös rózsát, az volt Fanni kedvence, és gyújtok érte egy gyertyát. Még mindig felfoghatatlan, hogy már soha többé nem jön haza, hogy már nem tudom megölelni, nem hallom a hangját. Elvették tőlem a lányomat, és a fájdalmat semmi nem tudja csillapítani" - mesélte a Blikknek Katalin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.