Pintér Tibor egyre féltékenyebb húsz évvel fiatalabb barátnőjére

Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala -
barátnő Pintér Tibor féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibornak sikerült tisztáznia a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban elkövetett hűtlenkedését, illetve az arra való próbálkozást, ugyanis Tóth Andi, ostromának tárgya, nem állt kötélnek és visszautasította a 43 éve színészt. A celeb barátnője akkor ezt nem nézte jó szemmel és egy táborba beküldött levélben tudatta, hogy vége a kapcsolatuknak. Mostanra azonban megbocsátott és szerelmesebb mint valaha.

Tenya tud választani. Nála húsz évvel fiatalabb barátnője egy gyönyörű nő, aki már hivatalosan is az: második helyezést ért el a Miss Hungary névre hallgató szépségversenyen.

"Friderika nagyon szép és izgalmas csaj, méltán lett második a Miss Hungaryn, bár úgy tudom, hogy nagy vita volt a zsűriben, csak egy hajszállal csúszott le az első helyről" - büszkélkedett Tibor a Blikknek.

pintér tibor

"Egy egészséges féltékenység, a harc a szerelemben és a szexualitásban nagyon jó hajtóerő. Mindenki olyan nőt szeretne, aki mások számára is vonzó, szexi. Ránk is jó hatással van ez a kis plusz." - mondta Tenya.

A fiatal lány kap hideget és meleget egyaránt a színésszel való kapcsolata miatt, de nem veszi fel a bántásokat.

"Sokan megtalálnak azzal, hogy csak fel akarok kapaszkodni a hátán, de sokszor kapok olyan férfiaktól is üzeneteket, akik bókolnak. Tibi ezt nehezen viseli, nagyon féltékeny az utóbbi időben, de szerintem ez azért lehet, mert egyre fontosabb vagyok a számára. Ez így egészséges, valamennyi féltékenység kell, hogy legyen egy kapcsolatban, különben nincs szenvedély."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.