Kerek fenekét megvillantva búcsúzik Bódi Sylvi az óceántól

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
karácsony popsi Bódi Sylvi szörf fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi elköszönt: "Most egy időre elbúcsúzom Tőled".

Egy időre megint befejezi a szörfözést Bódi Sylvi, aki egy fotóval mondott köszönetet az óceánnak minden hullámért, hogy aztán a családjával töltse az ünnepet. Pár órával később ugyanis már Magyarországról posztolt, a családját is megmutatta.

Sylviék már évek óta nem vesznek egymásnak ajándékot, csak a gyerekeket lepik meg, és az ő örömükben gyönyörködnek. A modell indonéz rácsálnivalókkal lepte meg idén szüleit, a legnagyobb sikere a rántott falevélnek volt.

Fehér karácsonyunk sajnos az idén sem volt...viszont ajándékba kaptunk egy csodálatos naplementét! Nagyon jó volt együtt lenni a kis családommal. ‍ ‍ ‍ Nálunk már évek óta úgy van, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot, mi pedig az ö örömükben gyönyörködünk. Anyukám finom ételekkel készült, s bevallom jól estek a hazai ízek. Megleptem a csapatot különleges indonéz rágcsálnivalókkal - a legnagyobb sikere a rántott falevélnek volt - és hoztam egy ananászt is kintröl, amelyet egy helyi család kertjében lévö bokorról vásároltam meg. Mézédes volt! Szuper este volt. ☺️ Remélem a ti karácsonyotok is meghitt, békés és boldog volt! Unfortunately we didn't have 'white Christmas' this year but instead we had an epic sunset! It felt so good to be with my family again. ‍ ‍ ‍ My mum made delicious foods and to be honest I enjoyed so much eating Hungarian specialities. I brought some local snacks from Indo. The most popular ones were the deep fried leafs. On my last day at HT's I saw a nice pinapple in one of the local's garden. I got so tempted...couldn't resist, I talked them into selling me the fruit. ☺️ So I brought it home for my family. It was so sweet!! I hope you all had (and have) an amazing Christmas! We celebrate Christmas for 3 days and our main day is on the 24th. That's when we do the boxing and the big dinner. But we like doing this so much, so we just do it for 3 days in a row. #Christmas #ChristmasEve #ChristmasTree #Family #Home #Hungary #Pineapple #Love #Food #BoldogKarácsonyt #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,



Sebestyén Balázs és felesége fürdőruhában karácsonyozik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171225-sebestyen-balazs-es-felesege-furdoruhaban-karacsonyozik.htmlSebestyén Balázs és felesége a tegerparton karácsonyozik.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt Matt Damon édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20171225-meghalt-matt-damon-edesapja.htmlKent Damon már jó ideje küzdött a rákkal. Sajnos legyőzte a gyilkos kór. TV + Sztárok--Emlékeztek még erre a sikeres énekesnőre? Ma lett 46 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20171220-46-eves-lett-a-90-es-evek-sztarja-dido.htmlA 90-es évek végén és a 2000-es évek elején szinte minden toplistát meghódított a brit énekesnő, Dido. Biztosan te is jól emlékszel még a slágerire, de mi történt azóta az énekesnővel, aki december 25-én ünnepli a 46. születésnapját? TV + Sztárok--Friss karácsonyi képek a norvég királyi családrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-karacsonyi-kepek-a-norveg-kiralyi-csaladrol.htmlRitkán látjuk a lapokban a norvég királyi család tagjait. Íme a legfrissebb képek! TV + Sztárok--Megható szavakkal kíván boldog karácsonyt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171224-meghato-szavakkal-kivan-boldog-karacsonyt-liptai-claudia-musorvezeto.htmlLiptai Claudiáról minden fotóján sugárzik a boldogság. A legutóbbin - amellyel boldog karácsonyt kíván követőinek - ő maga nem szerepel, viszont lencsevégre kapta a karácsonyfát bűvölő kisfiát és nagylányát is. Megható pillanatok tanúi lehetünk. TV + SztárokOrigoMegmutatta karácsonyfáját Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20171224-megmutatta-karacsonyfajat-alfoldi-robert-szinesz.htmlHivatalos Facebook-oldalára posztolt a színész. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.