Katalin hercegnő Meghan Markle népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin annak ellenére is alulmarad lassan a népszerűségi versenyben Meghan Markle-lel szemben, hogy a hercegnő a harmadik gyermekét várja.

Meghan Markle és Harry herceg pár hete jelentették be eljegyzésüket, és már a hivatalos fotókat is megcsodálhattuk a napokban. Meghant már a királynő is kegyeibe fogadta, a színésznő részt vehetett a királyi család karácsonyi ebédjén. Katalinnak ezt nem sikerült elérnie, őt csak azután hívták meg a karácsonyi ünnepségre, miután Vilmos felesége lett.

Harry herceg és mennyaszonnya, Meghan Markle Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas


Meghant annyira imádják az angolok, hogy a legnagyobb áruházak máris kínálják az eljegyzési fotókon viselt méregdrága ruhájának olcsóbb változatait - számolt be a Bors.

Vajna Timi megmutatta fényűző karácsonyfájukathttp://www.life.hu/sztarok/20171225-vajna-timi-megmutatta-fenyuzo-karacsonyfajukat.htmlA plafonig ér Vajna Timiék karácsonyfája.TV + SztárokOrigoKasza Tibi dalban kívánt boldog ünnepeket: az otthonában énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20171225-kasza-tibi-es-manker-dalban-kivant-boldog-unnepeket.htmlKasza Tibi és Manker dallal köszöntötte a rajongókat karácsony alkalmából.TV + Sztárok--Régen láttuk: így néz ki most a 48 éves Steffi Grafhttp://www.life.hu/sztarok/20171225-igy-nez-ki-most-a-48-eves-steffi-graf.htmlHokimeccsel kezdte meg a karácsonyi ünneplést Steffi Graf és Andre Agassi, ahonnan fotót is posztoltak.TV + Sztárok--Kerek fenekét megvillantva búcsúzik Bódi Sylvi az óceántólhttp://www.life.hu/sztarok/20171225-kerek-feneket-megvillantva-bucsuzik-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi elköszönt: "Most egy időre elbúcsúzom Tőled". TV + Sztárok--Sebestyén Balázs és felesége fürdőruhában karácsonyozik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171225-sebestyen-balazs-es-felesege-furdoruhaban-karacsonyozik.htmlSebestyén Balázs és felesége a tegerparton karácsonyozik.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFriss karácsonyi képek a norvég királyi családrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-karacsonyi-kepek-a-norveg-kiralyi-csaladrol.htmlRitkán látjuk a lapokban a norvég királyi család tagjait. Íme a legfrissebb képek! TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.