Követőinek harmadát vesztette el egy éjszaka alatt Steiner Kristóf

2017.12.27. 10:01

Steiner Kristóf szörnyű dologra ébredt karácsony reggel: valaki feltörte az Instagramját és elvesztette követőinek nagyjából harmadát.

Steiner Kristóf nehezen éli meg azt, ami vele történt, mint mondja, Instagram oldalának feltörése rosszabbul érintette, mintha vagyontárgyait vitték volna el. Így ugyanis több éves munkája veszett oda, rengeteg követőt vesztett egyetlen éjszaka alatt.

Ezen a szépséges karácsony reggelen arra ébredtem, hogy #KIRABOLTAK :/ Hogyan veszítsünk el 10 000 Instagram követőt egyetlen éjszaka alatt? :D Természetesen egy ügyes hacker "segítségével". Szerencsére nem követők számában mérem a boldogságomat, így meg sem érint a dráma érzelmileg, de azért érdekes következtetésekre jutottam, miután valaki betört a fiókomba, és "megerőszakolta" a munkámat. Olyan világban élünk, ahol egy 30 000 valódi, aktív követővel bíró Insta profil gyakorlatilag többet ér, mint 30 millió forint - folyamatosan növeli az értékét, és egy életen át gazdálkodhatunk vele." – írta Facebookján Steiner Kristóf.

Az utóbbi időben nem az egyetlen negatív dolog, ami történt vele, nemrég arról számoltunk be, hogy egy szerencsétlen tévedés miatt letartóztatták Tel-Avivban.

Steiner KristófInstagramhacker