Ezt a férfit szereti: Kelemen Anna most megmutatta

videó Kelemen Anna Jared Leto rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki az a férfit, akiért bolondul Kelemen Anna: a szépség Jared Letót imádja, akiről még egy videót is megosztott a Facebook oldalán.

Kelemen Anna most bevallotta, igenis van olyan férfi, aki képes megdobogtatni a szívét. Kiderült Jared Letóért van oda, akinek nemcsak a külsejét, de a zenéjét és a filmjeit is imádja. A színész 46. születésnapja alkalmából még egy videót is megosztott közösségi oldalán, hozzá pedig ezt írta:

Boldog Születésnapot ennek a jézus arcú zseninek imádom a zenéjét a 30 seconds to Marsot, a szövegeit és filmjeit! Nem érdekes hogy a Bak jegy szülötte akárcsak Jézus vagy jómagam....?! és kortalan Ő a legszexibb férfi akit életemben láttam!" – áradozott Kelemen Anna, aki nemrég tűzpiros csipke fehérneműben mutatta meg bájait.

Mackóalsóban, bojtos sapkában aprítja a fát Istenes Bence - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171228-mackoalsoban-bojtos-sapkaban-apritja-a-fat-istenes-bence-foto.htmlNem mindennapi oldaláról mutatkozott be Istenes Bence: a műsorvezetőt a családja kérte meg arra, hogy fejszével aprítson fát. TV + Sztárok--Bódi Sylvi: "Nekem nem számít a csillagok száma"http://www.life.hu/sztarok/20171228-bodi-sylvi-nekem-nem-szamit-a-csillagok-szama.htmlEgy régebbi videót osztott meg a napokban követőivel Bódi Sylvi, amelyben megmutatta, Indonéziában néha milyen körülmények között kellett élnie, főzőcskézie. Rajongói elképedtek. TV + Sztárok--Nincs béke: Ganxsta Zolee is reagált DopeMan felkérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20171228-nincs-beke-ganxsta-zolee-is-reagalt-dopeman-felkeresere.htmlÚgy tűnik, továbbra sincs béke a magyar rapperek között, DopeMan hiába próbált meg békülni, a többiek nem hajlandóak. TV + Sztárok--Szakíthatott Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20171228-szakithatott-hosszu-katinka-es-shane-tusup-hazassag.htmlValami nincs rendben Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup között. A pár már régóta nem posztolt közös fotót és a karácsonyt is külön töltötték. TV + Sztárok--Sváby András megmutatta ritkán látott fiait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-svaby-andras-megmutatta-ritkan-latott-fiait-foto.htmlSváby Andrást ritkán láthatjuk családja körében, most azonban egy olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen három fiával látható. TV + Sztárok--Rubint Réka újévi fogadalmat tett, jövőre kevesebbet vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-rubint-reka-ujevi-fogadalmat-tett-jovore-kevesebbet-vallal.htmlEseménydús éven van túl Rubint Réka, pihenésre is alig maradt ideje. Jövőre azonban minden másként lesz, legalábbis ezt fogadta meg most a sztáranyuka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.