Egy szakítás miatt fogyott le Baukó Éva

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fogyás Baukó Éva szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva elárulta, bomba alakját egy se veled, se nélküled kapcsolatnak köszönheti, a kapcsolat ugyanis annyira megviselte, hogy közben alaposan lefogyott.

Baukó Éva nemrég egy fehérneműs fotózáson vett részt, amiért persze kapott egyaránt hideget-meleget. Sokan dicsérték alakját, de nem maradhattak el a rosszindulatú hozzászólások sem. Az egykori villalakót mindez nem érdekli, elárulta, végre újra jól érzi magát a bőrében.

Biztos azt mondják majd, hogy Éva már megint meztelenkedik, és ő csodálkozik, hogy zaklatták, de én szeretem, ha fotóznak és ezért nyilván pénzt is kaptam, nem ingyen vállaltam el. Örülök, hogy végre jól érzem magam a bőrömben és ez meg is látszik rajtam" – árulta el a Borsnak, majd elmesélte, nem volt mindig ennyire jó alakja, egy szakítás eléggé megviselte, ami miatt jó pár kilót leadott. „Volt idén egy pár hónapos, sérült, se vele, se nélküle kapcsolatom, sajnos az is hozzásegített ehhez a formához. Nem csak a kapcsolat végén, hanem már a viszonyunk közben is sokat fogytam. De végül csak köszönetet mondhatok neki, mert sosem néztem ki ilyen jól"

Baukó Éva egy szakítás miatt fogyott le Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Ezt kapta karácsonyra Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-ezt-kapta-karacsonyra-dukai-regina-meglepetes.htmlÚgy tűnik, nagy rajongója a Reszkessetek, betörők!-nek Dukai Regina, aki karácsonyra képeskönyvben is megkapta kedvenc történetét. TV + SztárokOrigoMár a jegygyűrűjét sem hordja Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-mar-a-jegygyurujet-sem-hordja-hosszu-katinka-szakitas.htmlEgyre több jel mutat arra, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup szakított, ha megnézzük az úszónő legutóbbi fotóit, nem hogy közös képet nem találunk róluk egy ideje, de még a jegygyűrűt sem látjuk az ujjukon. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÖrökbefogadáson töri a fejét Varga Izahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-orokbefogadason-tori-a-fejet-varga-izabella.htmlÖrökbefogadáson töri a fejét Varga Iza, a szép színésznő két gyermeke mellé szeretne még egy harmadikat is. TV + Sztárok--Ezt a férfit szereti: Kelemen Anna most megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-ezt-a-ferfit-szereti-kelemen-anna-most-megmutatta.htmlKiderült, ki az a férfit, akiért bolondul Kelemen Anna: a szépség Jared Letót imádja, akiről még egy videót is megosztott a Facebook oldalán. TV + Sztárok--Mackóalsóban, bojtos sapkában aprítja a fát Istenes Bence - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171228-mackoalsoban-bojtos-sapkaban-apritja-a-fat-istenes-bence-foto.htmlNem mindennapi oldaláról mutatkozott be Istenes Bence: a műsorvezetőt a családja kérte meg arra, hogy fejszével aprítson fát. TV + Sztárok--Bódi Sylvi: "Nekem nem számít a csillagok száma"http://www.life.hu/sztarok/20171228-bodi-sylvi-nekem-nem-szamit-a-csillagok-szama.htmlEgy régebbi videót osztott meg a napokban követőivel Bódi Sylvi, amelyben megmutatta, Indonéziában néha milyen körülmények között kellett élnie, főzőcskézie. Rajongói elképedtek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.