Bulizós időszakáról mesélt Risztov Éva

úszónő sportoló Risztov Éva vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges interjú készült Risztov Évával, amelyben egy teljesen másik oldalát ismerhettük meg a híres úszónőnek. 

Az élsport bizony rettentően sok lemondással jár, de a sportolók erről sosem beszélnek, hiszen számukra ez teljesen természetes. Risztov Éva, aki sorra halmozta a világversenyeken az ezüstérmeket, most elmesélte, hogy mit élt át, mikor 19 éves korában visszavonult.

Risztov Éva sok mindenről lemondott az úszásért, de később mindent bepótolt Forrás: ATV

"Mindenről lemondtam, mindenről! Én tizenkilenc évesen ittam először alkoholt, és a saját, magánéletemet sem kezdtem el úgy, mint a mostani generáció, amit lát az ember. Tudtam, hogy csak egyetlen egy út van, ha minden külső kísértést megvonsz magadtól" - vallotta be a 32 éves úszónő, aki nem titkolja azt sem, hogy a visszavonulását követően mindent bepótolt.

"Az első fél évről nem beszélek, az vállalhatatlan volt" - mondta Éva, aki aztán 2009-ben visszatért, és 3 évvel később már olimpiai arannyal a nyakában állt a dobogón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.