Luxusautóval fotózták le Gáspár Győzőt

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
luxusautó Gáspár Győző Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző nem titkolja, szereti a szép kocsikat, ezúttal a belvárosban fotózkodott egy luxusautóval. Azt egyelőre nem tudni, kié a járgány.

Már követni is nehéz, mi történik a Gáspár családban, tavasszal még úgy tűnt, a bútoraikat is elárverezik, de végül megmenekültek és a Kúria döntésének értelmében megtarthatták értékeiket. Azóta Győzőék mindenhol arról beszélnek, mennyire rossz helyzetben vannak és szeretnék a család nevét tisztára mosni. Nemrég Gáspár Evelin tett fel egy közös családi fotót az Instagramjára, mellé pedig azt írta, hogy történjék bármi, ők mindig összetartanak. Közben a Bors kiderítette, hogy a kép egy törökországi luxusszállodában készült, a família ugyanis ott töltötte az ünnepeket.

Gáspár Győző ezek után újra a kedélyeket borzolja, friss fotóján egy luxusautó mellett pózol a Hősök terén. A kérdés már csak az, vajon kié az autó?

Holnap go Zalakaros!!??!!

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Karácsonykor sem ment haza Mata Ricsi, szülei nagyon aggódnak értehttp://www.life.hu/sztarok/20171229-karacsonykor-sem-ment-haza-mata-ricsi-szulei-nagyon-aggodnak-erte.htmlNagyon aggónak szülei Mata Ricsiért, a 16 éves fiú a gyámhatóság engedélyével elköltözött otthonról, hogy karrierjét egyengesse. TV + SztárokOrigoEgy szakítás miatt fogyott le Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20171229-egy-szakitas-miatt-fogyott-le-bauko-eva-vv-eva.htmlBaukó Éva elárulta, bomba alakját egy se veled, se nélküled kapcsolatnak köszönheti, a kapcsolat ugyanis annyira megviselte, hogy közben alaposan lefogyott. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEzt kapta karácsonyra Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-ezt-kapta-karacsonyra-dukai-regina-meglepetes.htmlÚgy tűnik, nagy rajongója a Reszkessetek, betörők!-nek Dukai Regina, aki karácsonyra képeskönyvben is megkapta kedvenc történetét. TV + SztárokOrigoMár a jegygyűrűjét sem hordja Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-mar-a-jegygyurujet-sem-hordja-hosszu-katinka-szakitas.htmlEgyre több jel mutat arra, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup szakított, ha megnézzük az úszónő legutóbbi fotóit, nem hogy közös képet nem találunk róluk egy ideje, de még a jegygyűrűt sem látjuk az ujjukon. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÖrökbefogadáson töri a fejét Varga Izahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-orokbefogadason-tori-a-fejet-varga-izabella.htmlÖrökbefogadáson töri a fejét Varga Iza, a szép színésznő két gyermeke mellé szeretne még egy harmadikat is. TV + Sztárok--Ezt a férfit szereti: Kelemen Anna most megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-ezt-a-ferfit-szereti-kelemen-anna-most-megmutatta.htmlKiderült, ki az a férfit, akiért bolondul Kelemen Anna: a szépség Jared Letót imádja, akiről még egy videót is megosztott a Facebook oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.