Pécsi Ildikó eldöntötte, kibékül-e Pártos Csillával

pereskedés Pécsi Ildikó Pártos Csilla viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhető, hogy Pécsi Ildikó és Pártos Csilla peren kívül megegyeznek, ez azonban nem jelenti azt, hogy a 77 éves színésznő meg is bocsát egykori menyének.

Pár hete arról írtunk, hogy Pártos Csilla kibékülne Pécsi Ildikóval, aki sajtóértesülések szerint arra készül, hogy tél közepén üzi el otthonából unokáját és egykori menyét. A Blikk azonban úgy tudja, hogy a művésznő hajhatatlan, és nem enyhül meg Pártossal szemben.

Pécsi Ildikó nem bocsát meg Pártos Csillának Fotó: MTI/Zih Zsolt


"Egyelőre semmilyen jogi dokumentumot nem kaptunk arról, hogy Pártos Csilla peren kívül szeretne megegyezni. Amennyiben kapunk bármiféle ügyvédi nyilatkozatot, termesztésen megvitatjuk ügyfelemmel az ajánlatot, és aszerint döntünk majd"
- mondta a lapnak Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György, akivel Pécsi Ildikó is egyetért.

"Teljesen egyetértek az ügyvédemmel, amennyiben jogi úton felkeresnek bennünket, beszélhetünk a peren kívüli megegyezésről. De nekem továbbra is csak egy felperesem van, a véleményem és az érzéseim továbbra sem változtak. Képtelen lennék kibékülni a kibékíthetetlennel" - nyilatkozta a Kossuth-díjas művésznő.

Állítják: közös otthonukban tört-zúzott Shane Tususp, ezért költözött el Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20171229-allitjak-kozos-otthonukban-tort-zuzott-shane-tususp-ezert-koltozott-el-hosszu-katinka.htmlNapok óta megy a találgatás, miért nem látja együtt a korábban elválaszthatatlan párost, Shane Tusupot és Hosszú Katinkát. A Bors úgy tudja, nem egy harmadik fél okozta a kapcsolat megromlását.TV + SztárokOrigoItt az igazság: Nádai Anikó elárulta, szakítottak-e Aurelióvalhttp://www.life.hu/sztarok/20171228-nadai-aniko-elarulta-szakitottak-e-aurelioval.htmlTegnap röppent fel a hír, hogy VV Aurelio és Nádai Anikó már nincsenek együtt. Anikó a közösségi oldalán tisztázta a helyzetet. TV + SztárokOrigoSztárok, akiktől 2017-ben búcsúztunk: Klapka György és Fábián Juli sincs már köztünkhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-sztarok-akiktol-2017-ben-bucsuztunk.htmlSajnos nem csak jót tartogatott a 2017-es év, szomorúságból is kijutott. Sok kiváló, nagy művésztől kellett elbúcsúznunk, akiknek a hiányát még jó ideig érezni fogjuk. Mindegy, hogy hirtelen vagy hosszú küzdelmek után, idősen vagy tragikusan fiatalon távoztak, a veszteség, az veszteség, és meg sokáig fájni fog. TV + Sztárok--Megyeri Csilla párja különleges szettben pózolt a karácsonyfa alatt: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171228-igy-pozol-karacsonykor-megyeri-csilla-es-a-parja.htmlMegyeri Csilla fémeztelenül feszített a karácsonyfa alatt. TV + Sztárok--Szakított VV Aurelio és Nádai Anikó?http://www.life.hu/sztarok/20171228-szakitott-aurelio-es-nadai-aniko.htmlAuerlio és Anikó néhány hete vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt. Sokan azonban szakításról pletykálnak.TV + SztárokOrigoEzt kapta karácsonyra Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-ezt-kapta-karacsonyra-dukai-regina-meglepetes.htmlÚgy tűnik, nagy rajongója a Reszkessetek, betörők!-nek Dukai Regina, aki karácsonyra képeskönyvben is megkapta kedvenc történetét. TV + Sztárok





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.