Milliói voltak VV Fanninak

Forrás: -- -
pénz prostitució VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátnője reméli, Fanni él, és új életet kezdett valahol spórolt pénzéből. 

„Elegem van abból, hogy Fannit mindenhol csak prostituáltként emlegetik, miközben ez csak a munkája volt, ahogyan nekem is. Ő egy céltudatos, megfontolt lány volt, aki tudta, mit és miért tesz" - mondta Fanni kolléganője. "Ki akart szállni, ezért is ment a tévébe. Azt remélte, hogy kaphat valami rendes munkát, ha ismert lesz, de nem így lett. Ezért tért vissza!" - tett hozzá.

Forrás: --

"Fanni olyan lány volt, aki mindenkinek szívesen segített, akár egy jó szóval, akár pénzzel, ha arról volt szó. Szerette a szép dolgokat és nem is sajnálta rájuk a lóvét, de tudott spórolni is. Rengeteg pénzt keresett, hiszen az ismertsége jól jött ebben az iparban. Az ő helyzetében egy óráért harmincezret is elkérhetett, és akkor még nem beszéltünk az extrákról. Milliókat tett félre egy jobb életre, és remélem, hogy mégsem az történt vele, amit mondanak, csak egyszerűen kiszállt és valahol külföldön kezdett új életet" - nyilatkozta a Ripostnak a nő, aki szerint egy átlagos napon akár 4 férfi is megfordulhatott az egykori villalakónál, aki így extrák nélkül is napi 120 ezer forintot kereshetett. Fanni korábbi hirdetésének tanúsága szerint heti hat napon át fogadta vendégeit, így akár havi 3 milliót is összeszedhetett - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.