Ő lehet Pártos Csilla kedvese

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
szerelem magánélet Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla már egy ideje magányosan él, éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy igazán megérdemelné a boldogságot. 

Pártos Csilla és Szűcs Csaba válása sokakat leddöbentett, és sokáig az sem volt tisztázott, hogy a pár házassága miért ment tönkre. Pártos azonban nemrég elárulta, hogy a férje hűtlen volt hozzá, és később a szeretője kedvéért hagyta ott őt.

Csaba azóta is boldog párkapcsolatban él, és teniszoktatóként dolgozik, Csilla pedig még mindig keresi a párját és a boldogságát. Három évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy megtalálta a férfit, akit neki szánt az ég, de sajnos az a kapcsolat is zátonyra futott.

Talán most rátalált a szerelem Pártos Csillára Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Csilla ötvenedik születésnapi meglepetésbuliján azonban készült egy fotó, amelyen egy ismeretlen férfit csókol. Eléggé úgy tűnik, hogy a barátságnál szorosabb viszony van közöttük.

"Csillukát mintha kicserélték volna, ragyogott a férfi közelében. Hogy nem közömbös a számára az illető, az biztos, hiszen minden mozdulata erről árulkodott. De hogy pusztán egy flört, vagy egy komolyabb kapcsolat van köztük, azt nem tudom megmondani. Remélem, az utóbbi az igaz, hiszen már nagyon megérdemelné, hogy végre ismét révbe jusson az élete! Már pedig egy olyan stresszes, érzelmileg is igen kemény időszakon csak egy új szerelem tudná átsegíteni" - mondta el a BlikkRúzsnak a szülinapi buli egyik vendége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.