Kiadó a lakás, ahol megölték VV Fannit

Forrás: -- -
gyilkosság Marina Part holttest meghalt VV Fanni lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 20-án tűnt el 24 éves Novozánszky Fanni. A rendőrség már csak a holttestét keresi, egyelőre sikertelenül. Feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László előzetes letartóztatásban van, amit 90 nappal meghosszabbított az ügyészség. A lakás, ahol a lányt megölhettét, máris kiadó. Egy barátnő pedig azt állíja, hogy ha Fanni ésszel dolgozik, akkor még ma is élhetne. 

Fanni prostituáltként dolgozott egy dunapart lakóparkban. Lakását, ahol nagy valószínűség szerint meglték, a rendőrség alaposan felforgatta bizonyítékgyűjtés közben. Napokra le is zárták, aztán december közepén a lány édesanyja összeszdhette VV Fanni ruháit, személyes tárgyait. A lakás tulajdonosa nem várakozott sokáig, már meg is hirette az ingatlant, újra kiadó. Egy luxuslakás a Marina parton körülbelül 260 ezer forintba kerül havonta, ha valaki ki szeretné venni.

VV Fanninak csak a pénz számított Forrás: --

A Borsnak nyilatkozottFanni egyik kolléganője, aki tudja, mi okozhatta a lány vesztét, hol hibázott.

"Miután a rendőrség lezárta a lakásban a nyomozást, a tulajdonos kinyitotta Fanni anyukájának a helyszínt, hogy ki tudja pakolni. Ezek után természetesen visszakerült ahhoz az emberhez, és hamarosan újra ki fogja adni valakinek. Azt persze nem tudom elmondani, hogy kié volt a lakás, gondolom, ő sem szeretné, hogy kiderüljön, mert az igencsak megnehezítené az üzletet. Sokan beszélik, hogy ha idáig nem került elő, akkor sajnos már nincs életben. Fannival egyébként nem volt semmi gond, kedves lány volt, csak hát gyakran nem gondolkozott. Azt hallottam, hogy belenyúlt egy olyan zsarolásos ügybe, amibe nem kellett volna. Mindenre képes volt, hogy teljesüljön egyszer az álma, és modell lehessen. Nem lett volna szabad azzal az emberrel kezdenie. (....) Fannit csak a pénz érdekelte és a saját céljai. Összekeverte a munkát a magánélettel, és ez volt a hibája" - mondta a kolleganő, aki szintán a lakóparkban dolgozik, mint az elhunyt valóvilágos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.