Közös fotóval cáfolta a szakítást Shakira és Gerard Piqué

Shakira Gerard Piqué szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már többször lehetett olyan pletykákat hallani, miszerint szakított Shakira és focista kedvese, Gerard Piqué, ám ezúttal is cáfolt a sztárpár: egy közös családi fotót posztoltak szilveszterkor.

Legutóbb szeptemberben írták meg a jól értesült spanyol lapok, hogy Shakira és 10 évvel fiatalabb szerelme, Gerard Piqué szakítottak. Tény, hogy az utóbbi időben mindketten nagyon elfoglaltak voltak, ám úgy tűnik, mégis együtt vannak, ugyanis az újév alkalmából egy boldog közös családi fotót posztoltak. A képen karjaikban tartják két kisfiukat, Milant és Sashát, miközben a háttérben épp tűzijátékot lőnek fel.

Happy 2018!

Gerard Piqué (@3gerardpique) által megosztott bejegyzés,

Nyuszilány fenekét markolászta a 6 hónapos terhes Luxus Vivien - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-nyuszilany-feneket-markolaszta-a-6-honapos-terhes-luxus-vivien-foto.htmlNyuszilány fenekét markolászta egy szilveszteri buliban Vasvári Vivien, mint mondja, szerinte ez vicces volt. TV + Sztárok--Meghan Markle lehetett volna a következő Bond-lányhttp://www.life.hu/sztarok/20171229-meghan-markle-lehetett-volna-a-kovetkezo-bond-lany.htmlBrit lapok értesülései szerint Meghan Markle lehetett volna a következő Bond-lány, de immár ez biztosan nem fog megvalósulni. TV + Sztárok--Kiderült, mi lesz a sorsa Harangozó Teri hagyatékánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171229-kiderult-mi-lesz-a-sorsa-harangozo-teri-hagyatekanak.htmlSokáig kérdéses volt, hogy mi lesz a 2 éve elhunyt Harangozó Teri hagyatékával, ám most kiderült: hamarosan elárverezik. TV + Sztárok--Egy szál felsőben, térd fölé érő csizmában fotózták Gáspár Evelinthttp://www.life.hu/sztarok/20171229-egy-szal-felsoben-terd-fole-ero-csizmaban-fotoztak-gaspar-evelint.htmlMinden eddiginél szexibb fotók jelentek meg Gáspár Evelinről, a sztárcsemete ezúttal egy szál garbóba bújt. TV + Sztárok--Világsztárokkal bulizott Zahorán Bertold és 28 évvel idősebb milliárdos szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171229-vilagsztarokkal-bulizott-zahoran-bertold-es-milliardos-szerelme-vendi-deng.htmlVilágsztárokkal múlatja az időt a fiatal magyar modell, Zahorán Bertold, aki egy ideje a dúsgazdag 49 éves Vendi Denggel jár. TV + SztárokOrigoÁgyban, melltartó nélkül szelfizett Tóth Andi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171229-agyban-melltarto-nelkul-szelfizett-toth-andi-foto.htmlAz ágyban, melltartó nélkül szelfizett a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor korábbi szereplője, Tóth Andi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.