Egy jósnő szerint Liptai Claudia idén férjhez megy

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
esküvő házasság műsorvezető Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Rózsa elárulta, mire számíthatunk idén a sztárok világában. Szerinte például Liptai Claudia férjhez megy. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Liptai Claudia a tavalyi év nagy részét otthon töltötte újszülött kisfiával, Marcellel. Ősszel azonban újult erővel tért vissza a TV2 képernyőire, először a Sztárban sztár, majd az Appra magyar! című műsorban.

Vajon igaza lesz Rózsának, és valóban férjhez megy az ország egyik kedvenc műsorvezetője? Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Kijelenthető, hogy a kétgyermekes édesanya élete teljesen tökéletes, hiszen mindkét csemetéje egészséges, a párkapcsolata kiegyensúlyozott és boldog, a karrierje pedig továbbra is szárnyal. Müller Rózsa jósnő azonban állítja, hogy Claudia bizony okoz majd még meglepetést a számunkra:

"Claudia és párja nagyon boldogok a gyermekükkel, és már azon is gondolkodnak, hogy tartanak egy titkos esküvőt, ahová csak a családtagjaikat és a legközelebbi barátaikat hívják meg. Kisebb súrlódások azonban lehetnek az életükben: Claudia férfiakat megszégyenítő módon határozott, és a párja is elég erőteljes természetű férfi, de úgy látom, ezek a problémák nem állhatnak a szerelmük útjába" - mondta a jósnő a Lokálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.