Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig kezdődött el az új esztendő, máris egy remek hírrel örvendeztette meg rajongóit Liptai Claudia: párjával folytatják a korábban már elkezdett sütő-showt.

Liptai Claudia és Pataki Ádám nem csak a magánéletben alkot jó párost, dolgozni is remekül tudnak együtt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már van egy közös cukrászkönyvük, és már több sütő-showt is tartottak együtt. A humoros színpadi műsornak olyan nagy sikere volt, hogy idén újra megrendezik. A csinos műsorvezető a jó hírt a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival.

Tudom, hogy még nem hevertük ki az ünnepi lakomákat de mi már belevetjük magunkat az újabb sütési lehetőségbe. 1 hónap múlva találkozzunk az ÉdesKettes újabb előadásán ahol Hajós és Majka mozgatja meg a rekeszizmokat. Ja és szerintem a nevetés nem hizlal" – írta a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.