Elárulta: külföldre megy Bródy János

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
külföld koncert utazás Bródy János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzerővel készül Bródy János a februári Fonográf koncertre, ami után végre marad egy kis ideje pihenni is. Úgy tervezi, ekkor látogatja majd meg Amerikában élő fiát.

Utoljára 2004-ben állt össze a Fonográf, idén februárban azonban újra együtt láthatják a színpadon a rajongók a legendás zenekart. Bródy János a Blikknek elmesélte, már alig várják a koncertet, amire gőzerővel készülnek mindannyian. Minden nap próbálnak, szükség is van rá, hiszen ennyi idő után máshogyan emlékeznek a dallamokra is. A zenész a lapnak elárulta azt is, a fellépés után végre marad ideje egy kis pihenésre is, és már azt is tudja, mit fog csinálni.

A február 16-i koncert után tervezek egy hosszabb pihenést, mert az utóbbi hónapokban rengeteget dolgoztunk. Szeretném meglátogatni a fiamat Kaliforniában, eltölteni vele néhány hetet, aztán újult erővel hazatérni, és készülni a Ráadás koncertekre." – árulta el Bródy János.

Bródy János a februári koncert után meglátogatja fiát Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.